Nikkie Plessen tast diep in de buidel voor Dragons’ Den

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl The Voice en andere talentenjachten vaak eendagsvliegen vooruitschuiven, wordt er bij Dragons’ Den écht geïnvesteerd in de kandidaten. Zelfs de kandidaten die niet voorbij de ‘audities’ weten te komen maken nog kans op zorg, aandacht en een dik pak geld van jurylid Nikkie Plessen…

Denk je dat Lil’Kleine ooit nog denkt aan The Voice-kandidaten waar hij z’n stoel niet voor draaide? Wie als ’talent’ op zoek is naar een talentenjacht waar wél kans op goede nazorg bestaat, moet bij Dragons’ Den zijn. Vooral jurylid Nikkie Plessen strijkt wel eens een hand over haar hart…

Lees ook: Nikkie Plessen vindt vrouwen in Crocs ‘onaantrekkelijk’

Nikkie Plessen is lieve Dragon

In de show, waarin ondernemers hun idee ‘pitchen’ aan een jury van rijke investeerders, werden Wouter van loyaliteitsbedrijf LOYYO de deur gewezen. Zijn pitch was blijkbaar zó underwhelming, dat hij de uitzending niet eens gehaald heeft. Toch besloot modemagnaat en jurylid Nikkie Plessen de man een tweede kans te geven.

Zijn idee was volgens Nikkie ‘blijven hangen’. We hopen dat ze weet wat ze doet: de modemagnaat heeft na een heel goed gesprek buiten het zicht van de Dragons’ Den-camera’s 40% van het bedrijf, goed voor 400 duizend euro, binnen gehengeld. Een op een zou hij Nikkie Plessen ‘heel enthousiast’ gemaakt hebben. Daar kan je mee thuiskomen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!

Gerelateerde berichten