Naomi van As, Anna Nooshin & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Hot Topics brengen een oude bekende terug naar de tegenwoordige tijd. Na lange tijd kwam Naomi van As namelijk weer een kijkje nemen op het forum. Verder verschenen er screencaps van onder andere Anna Nooshin, Bo de Munk en Ellen Hoog op het forum! 

Naomi van As

Als hockeyster was Naomi van As één van ’s lands meest begeerde sporters. Niet alleen op het veld, maar ook buiten de lijnen, zorgde Naomi voor spektakel. De hockeyster sloeg Sven Kramer aan de haak, maar weet ook samen met haar vriendinnen nog altijd wat een feestje bouwen is. Dat Naomi ook Ellen Hoog tot die vriendinnen mag rekenen, is voor ons mooi meegenomen.

Anna Nooshin

Anna Nooshin wist onlangs het forum te halen met een kek plaatje met Geraldine Kemper. Maar solo op de foto, dat kan deze Nederlandse chick met Perzische roots ook als geen ander. Satijnen jurkje, zwoele blik en klikken maar!

Sharon Pieksma

De winter verlaat ons land langzaam en er zijn veel vrouwen die niet kunnen wachten tot de zomer écht terug is. Sharon Pieksma is één van de velen die deze koude, natte tijden opwarmt met een strandhuiskiekje van de zomervakantie.

Bo de Munk

Bo de Munk kan teren op de bekendheid van haar vader. Zelf is ze echter ook flink aan de weg aan het timmeren. Zoals elk meisje (met bekende ouders) van haar leeftijd, ownt ze Instagram alsof het een populariteitswedstrijd is. Zo slingerde Bo een aantal fijne vakantiekiekjes online.

 

Laatste nieuws

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Gerelateerde berichten