Monica Geuze hoeft niet meer te vloggen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is Monica Geuze gelukt: ze hoeft niet meer te vloggen. In plaats van zelf de camera vast te houden, krijgt ze van RTL een crew mee op pad voor een realityserie. Monica heeft dus binnenkort een lamme arm minder, nu ze geen camera meer vastklampt. Maar wat kan ze met dat extra handje gaan doen?

youtuben is niet alleen als kijker tijdrovend. Ook de makers van de filmpjes zijn uren kwijt met het opnemen en editen van hun video’s. Desondanks zijn er mensen die elke stap van hun leven opnemen en delen met de rest van het internet.

Monica Geuze is zo’n mens. Deze chick filmt alles wat los en vast zit, of het nu interessant is of niet. Dat deed ze tot nu toe helemaal zelluf, maar daar brengt Videoland met de serie Like Monica verandering in.

Monica Geuze zonder lamme arm

In de kern verandert er weinig aan het leven van Monica Geuze. De ex van voetballer Lars Veldwijk maakte al carrière als hoofdpersoon in een doe-het-zelf-realityshow. Voor het opnemen krijgt ze deze keer een heuse crew tot haar beschikking. Daardoor heeft ze dus één handje extra vrij tijdens de opnames.

Zonder een lamme arm kun je natuurlijk veel meer dan je gewend was. En van dat nieuwe voordeel gaat Monica natuurlijk wel gebruik maken. Voor sommige personen is dat geen goed nieuws. Je mag dus hopen dat je geen Bram Krikke heet, want Monica zal ongetwijfeld wraak willen nemen op de actie van Krikke uit onderstaande video.

(Wel ff verder lezen na deze video ok)

Giftboxen afleveren

Nu Monica haar handen écht uit haar mauwen mouwen kan steken, is het wachten op de aflevering waarin Monica haar verzorgingsboxen aan de deur gaat afleveren. Mocht je het niet hebben meegekregen: Monica schijnt niet zo vrijgevig te zijn met deze giftboxen, waar je overigens gewoon harde knaken voor neer moet tellen.

Lees ook: Monica Geuzes doosjes teleurstelling (maar goeie verpakking wel) 

Plastic verwijderen

Monica liet overigens ook zien dat ze flink milieubewust bezig is. Zo zou ze ongetwijfeld op de hoogte zijn dat er meer plastic dan vissen in de oceanen zwemmen. Alleen daarom zou Monica de fillers in haar lippen laten verwijderen, toch? Die neplippen deed ze maar gauw van de hand. Een schonere wereld begint bij jezelf, dacht ze vast toen ze zich van al dat plastic ontdeed.

Lees ook: Gaby Blaaser niet volgens plan Klimaatpaus

Typetjes doen

Het scenario waar wij allemaal op hopen is natuurlijk Monica Geuze die typetjes doet. Dat gaat ook makkelijker nu ze gewoon twee handen kan gebruiken. Lekker als Elise Schaap in een kantine op het Mediapark in Hilversum zitten. Of toch weer het beproefde recept met de Gaby Blaaser-kopie nog één keer van stal halen.

Lees ook: Monica Geuze doet Gaby Blaasertje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!