Monica Geuze scoort bij De Slimste Mens: internet boos

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nog voor Monica Geuze haar eerste vraag bij De Slimste Mens had beantwoord had iedereen al geconcludeerd: die gaat het niet ver schoppen. De vlogster bewees iedereen het tegendeel tijdens haar eerste uitzending van de kennisquiz. Juist – Monica deed het zelfs zó goed, dat ze terug mocht komen!

Meedoen aan de best bekeken kennisquiz van Nederland, en het opnemen tegen journalisten, politici en schrijvers – we hadden het Monica Geuze bij voorbaat afgeraden. Toch deed de vlogster stoer mee aan De Slimste Mens. Deze week werd haar aflevering uitgezonden. Iedereen (ook wij) moet z’n woorden terugnemen: Monica deed het namelijk helemaal niet zo slecht!

Monica Geuze is niet de domste mens

Je hebt wel eens deelnemers die zichzelf volslagen belachelijk maken bij De Slimste Mens. Men had net zo’n flater van Monica Geuze verwacht. Iedereen zat deze week dus klaar om de vlogster finaal op haar bek te zien gaan. Toen dat niet gebeurde, kreeg Monica alsnog een flinke bak derrie over zich heen op social media. Terwijl ze juist bewezen had beslist niet de domste van de dag te zijn! Monica lachte dus het laatst. Ze maakte een aantal haters belachelijk op social media. Eerlijk is eerlijk: dat recht heeft ze met haar eerste optreden verdiend.

Monica Geuze Slimste Mens

Monica Geuze op haar plek bij de Slimste Mens

Wie haar deelname aan De Slimste Mens objectief bekijkt, zal toe moeten geven dat ze het helemaal niet zo slecht deed. Ze wist niet veel, maar ook niet weinig. De ‘domste’ uitspraak van de avond – ze dacht dat Hong Kong in Amerika ligt – bleek later een misverstand te zijn: ze had de vraag niet goed gehoord. Monica heeft het dus gewoon goed gedaan! Ze mocht zelfs door naar de volgende aflevering! De Slimste Mens zal ze niet worden, maar iedereen die aan haar kennis twijfelde heeft ze toch best aardig de mond weten te snoeren.

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.