Monica Geuze scoort bij De Slimste Mens: internet boos

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nog voor Monica Geuze haar eerste vraag bij De Slimste Mens had beantwoord had iedereen al geconcludeerd: die gaat het niet ver schoppen. De vlogster bewees iedereen het tegendeel tijdens haar eerste uitzending van de kennisquiz. Juist – Monica deed het zelfs zó goed, dat ze terug mocht komen!

Meedoen aan de best bekeken kennisquiz van Nederland, en het opnemen tegen journalisten, politici en schrijvers – we hadden het Monica Geuze bij voorbaat afgeraden. Toch deed de vlogster stoer mee aan De Slimste Mens. Deze week werd haar aflevering uitgezonden. Iedereen (ook wij) moet z’n woorden terugnemen: Monica deed het namelijk helemaal niet zo slecht!

Monica Geuze is niet de domste mens

Je hebt wel eens deelnemers die zichzelf volslagen belachelijk maken bij De Slimste Mens. Men had net zo’n flater van Monica Geuze verwacht. Iedereen zat deze week dus klaar om de vlogster finaal op haar bek te zien gaan. Toen dat niet gebeurde, kreeg Monica alsnog een flinke bak derrie over zich heen op social media. Terwijl ze juist bewezen had beslist niet de domste van de dag te zijn! Monica lachte dus het laatst. Ze maakte een aantal haters belachelijk op social media. Eerlijk is eerlijk: dat recht heeft ze met haar eerste optreden verdiend.

Monica Geuze Slimste Mens

Monica Geuze op haar plek bij de Slimste Mens

Wie haar deelname aan De Slimste Mens objectief bekijkt, zal toe moeten geven dat ze het helemaal niet zo slecht deed. Ze wist niet veel, maar ook niet weinig. De ‘domste’ uitspraak van de avond – ze dacht dat Hong Kong in Amerika ligt – bleek later een misverstand te zijn: ze had de vraag niet goed gehoord. Monica heeft het dus gewoon goed gedaan! Ze mocht zelfs door naar de volgende aflevering! De Slimste Mens zal ze niet worden, maar iedereen die aan haar kennis twijfelde heeft ze toch best aardig de mond weten te snoeren.

Laatste nieuws

Foto: Jackie Groenen showt bijzonder luchtkussen in zwembad

Voetbalster Jackie Groenen moest een paar weken geleden nog flink presteren, maar kan ondertussen gewoon genieten van haar luchtkussen.

Foto: Puck Moonen deelt smerig kiekje na nat avontuur

Puck Moonen heeft geen zin om te stoppen met trainen, zelfs als het weer zo gek doet. Dat is bewonderingswaardig, maar levert rare foto's op. 

Foto: Prachtige Hélène Hendriks zorgt voor verademing bij Vandaag Inside

Hélène Hendriks maakt haar volgers weer eens ontzettend gelukkig. De knappe blondine schuift aan bij de heren van Vandaag Inside. 

Gerelateerde berichten