Foto: Monica Geuze heeft haar voorgevel laten verkleinen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe brunette Monica Geuze had toch te veel last van haar ‘grote vriendinnen’, en heeft haar opvullingen laten verwijderen!

Monica Geuze laat vullingen uit haar voorgevel halen

De 28-jarige Monica Geuze is een bekende YouTuber, influencer en televisiepersoonlijkheid. Hoewel het nooit leuk is om in het ziekenhuis te liggen, heeft Monica Geuze haar volgers toch weten te vermaken tijdens haar verblijf daar. Zo postte ze op TikTok een video van zichzelf in een ziekenhuisbed met de tekst: “Goodbye Girls”. Maar het meest hilarische moment is dat Monica in haar TikTok-filmpje nog helemaal onder narcose ligt, en openlijk haar vullingen in een plastic zak vast heeft! De drang was te groot bij Monica om met haar ‘oude vriendinnen’ te flexen op TikTok. Bijzonder dat de brunette zo openhartig op haar social media is over haar operatie. Alhoewel Monica in haar vlogs ook altijd haar best doet om zo puur mogelijk te zijn. Daarmee bedoelen we natuurlijk dingen uit het leven delen die minder leuk zijn, bijvoorbeeld dat ze in het ziekenhuis ligt! Het is altijd fijn om te zien dat iemand in goede geesten blijft, zelfs als ze zich in een minder prettige situatie bevinden. En Monica Geuze bewijst dat zelfs een ziekenhuisopname niet genoeg is om haar humor te onderdrukken.

Lees ook: Foto: Monica Geuze op toilet betrapt tijdens dampend onderonsje met ‘nieuwe vriend

@monicageuzeBye girls✅♬ original sound – nostalgia central🎶

Monica Geuze hoopt op weinig complicaties na verkleining

Het Meldpunt en Expertisecentrum Bijwerkingen Implantaten van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu maakte begin dit jaar bekend dat ongeveer duizend mensen zich in de afgelopen vijf jaar hebben gemeld met gezondheidsklachten na het plaatsen van een voorgevel verkleining. De meeste melders zeggen dat de klachten een groot effect hebben op hun dagelijks leven. Helaas heeft Monica inderdaad onlangs z’n operatie ondergaan en heeft ze dit nieuws gedeeld met haar volgers. Ze zei dat het een persoonlijke beslissing was die ze nam om fysiek ongemak te verlichten en haar zelfvertrouwen te vergroten. Het is dus te hopen dat bij de knappe brunette geen complicaties gaan optreden! Wat nu het resultaat is geworden na de operatie zal binnenkort wel blijken. Tot heden heeft Monica nog niks op haar social media gepost waar we kunnen zien welk formaat ze nu heeft.

Lees ook: Foto: Monica Geuze laat haar rijpe perziken bijna ontsnappen
Monica Geuze deelt reeks aan leuke kiekjes met volgers

Het is geweldig om te horen dat Monica Geuze tijd doorbrengt met haar vrienden en plezier heeft. Ze staat bekend om haar hechte vriendschappen met andere bekende Nederlanders, zoals Jessie Jazz Vuijk, Kay Gorgels en Robert Rodenburg. Op Instagram verwent Monica Geuze haar volgers met onderstaande foto’s van haarzelf met haar vrienden, waarbij ze leuke momenten vastlegt die ze samen beleven. Of het nu gaat om een dagje uit, een avondje stappen, of gewoon lekker chillen, het is duidelijk dat Monica en haar vrienden het naar hun zin hebben en genieten van elkaars gezelschap. Het lijkt erop dat Monica Geuze een top team aan vrienden heeft gevonden tussen haar carrière en haar persoonlijke leven, en dat ze kan rekenen op de steun en vriendschap van haar vrienden wanneer ze die nodig heeft!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!