Jada Borsato

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Jada Borsato

Zangeres Jada Borsato

De naam Jada Borsato zal ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. Als je geboren wordt als de dochter van één van de bekendste zangers van Nederland, is het onmogelijk om buiten de schijnwerpers te blijven. Combineer dat met een actieve carrière als actrice en zangeres en heel Nederland kent je. Toch lijkt dat Jada Borsato weinig uit te maken, sterker nog, het leven als BN’er lijkt voor de beeldschone brunette gemaakt! Jada werd geboren op 3 december 2002 in Blaricum. Ze is de dochter van Marco en Leontien Borsato. Met twee oudere broers is ze de jongste van het gezin. De liefde voor de entertainmentindustrie heeft Jada duidelijk overgenomen van haar vader. Al op 9-jarige leeftijd maakte ze haar filmdebuut, als stemacteur in de film Happy Feet 2. Vanaf dat moment heeft ze in verschillende films gespeeld. Ook als zangeres begon Jada al op jonge leeftijd aan haar carrière. Ze heeft bijgedragen aan de nummer 1 hit Duizend Spiegels, van haar vader.

Jada Borsato Goede Tijden Slechte Tijden

Na haar stemrol in De kleine prins in 2015 bleef het langere tijd stil rondom de acteercarrière van Jada Borsato. Dat had er natuurlijk alles mee te maken dat Jada zich focusde op haar middelbare school. Inmiddels is ze daarmee klaar en werkt ze weer verder aan haar carrière. Kort na het halen van haar diploma kwam ze namelijk terug op televisie. Ze kreeg de rol van Abby Rose van der Vorst in Goede Tijdens Slechte Tijden. Haar rol in de bekendste en langstlopende soap van ons land laat maar weer eens zien dat Jada ontzettend hoog aangeschreven staat wat betreft haar acteerkunsten. Maar acteren is lang niet meer het enige waar Jada bekendheid mee vergaart.

Jada Borsato Instagram en TikTok

Het is één van de trends waar je absoluut op moet inspelen wil je een landelijke bekendheid zijn onder de jeugd van tegenwoordig: Influencer worden op Instagram en TikTok. Dat hoef je Jada Borsato niet te vertellen. De beeldschone actrice bleek over meer dan genoeg talent te beschikken om een enorme ster te worden in dit landschap. Met meer dan 20.000 volgers op TikTok en meer dan 200.000 volgers op Instagram kun je Jada een echte influencer noemen. Ze heeft veel trouwe fans en laat hun regelmatig genieten van speciale inkijkjes in haar leven. Op TikTok kun je haar volgens via @jada_borsato en op Instagram vind je haar als @jadaborsato.

Jada Borsato relatie en vriend

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat Jada Borsato een schoonheid is. De brunette heeft alles wat je in een mooie vrouw zoekt! In tegenstelling tot wat je zou verwachten, heeft dat ook nadelen. Zo’n mooie vrouw is namelijk snel vergeven. Jada heeft nooit moeite hoeven doen voor aandacht van mannen, maar bijna al deze mannen tastten mis, want ze is bezet. Jada Borsato heeft al een vriend sinds ze 11 jaar oud is. Haar vriend, Roeland Beelen, is een zanger en producer en lijkt daarmee heel erg op Jada. De twee zijn al zo ontzettend lang samen dat wij het haast niet meer mis zien gaan. Sorry mannen, Jada Borsato is onbereikbaar.

Nieuws

Meer ellende voor Jada Borsato: relatie met vriend lijkt voorbij

Jada Borsato heeft nog meer problemen dan alleen het drama rondom haar vader. Zo lijkt het over en klaar met de brunette haar relatie.

Foto: Zangeres Jada Borsato hijst zich in stout pakje in slaapkamer

Jada Borsato weet met haar ongelooflijk mooie foto's altijd de aandacht te grijpen van haar fans. Maar deze foto is wel heel verleidelijk!

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Jada Borsato laat haar geweldige benen zien in extreem kort zomerjurkje

De prachtige zangeres Jada Borsato weet iedereen te verbazen met een wel zeer bijzonder uitzicht op haar nieuwste foto.

Foto: Jada Borsato geniet van zonnige vakantie in uitdagend pakje

Jada Borsato heeft een heerlijk lichaam. Dat valt niet te ontkennen. En dat wordt nog eens extra duidelijk in dit uitdagende pakje. 

Foto: Jada Borsato showt knellend jurkje in badkamer

De prachtige zangeres en actrice Jada Borsato heeft er weer een feestje van gemaakt in haar badkamer. En gelukkig is er fotobewijs van!

Foto: Jada Borsato laat haar ronde achterkant zien in strakke sportlegging

Jada Borsato is terecht trots op haar heerlijke rondingen. En met deze fantastische foto kunnen we allemaal meegenieten...

Foto: Jada Borsato showt haar heerlijke Oranje-outfit

Jada Borsato is  niet vies van een feestje, zeker op Koningsdag! Met deze outfit zal ze sowieso de show gestolen hebben!
jada borsato

Profiel

Geboortedatum: 3 januari 2002 Sterrenbeeld: Boogschutter
Beroep: Zangeres
Geboorteplaats: Blaricum, Noord-Holland
Woonplaats: Alkmaar
Relatie: Ja
Vriend: Roeland Beelen
Familie: (vader), Marco Borsato, (moeder) Leontine ruiters, (broers) Luca en Senna Borsato
Instagram: de Instagram van Jada is @jadaborsato

Foto's

jada borsato
jada borsato
jada borsato