Jada Borsato

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Jada Borsato

Zangeres Jada Borsato

De naam Jada Borsato zal ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. Als je geboren wordt als de dochter van één van de bekendste zangers van Nederland, is het onmogelijk om buiten de schijnwerpers te blijven. Combineer dat met een actieve carrière als actrice en zangeres en heel Nederland kent je. Toch lijkt dat Jada Borsato weinig uit te maken, sterker nog, het leven als BN’er lijkt voor de beeldschone brunette gemaakt! Jada werd geboren op 3 december 2002 in Blaricum. Ze is de dochter van Marco en Leontien Borsato. Met twee oudere broers is ze de jongste van het gezin. De liefde voor de entertainmentindustrie heeft Jada duidelijk overgenomen van haar vader. Al op 9-jarige leeftijd maakte ze haar filmdebuut, als stemacteur in de film Happy Feet 2. Vanaf dat moment heeft ze in verschillende films gespeeld. Ook als zangeres begon Jada al op jonge leeftijd aan haar carrière. Ze heeft bijgedragen aan de nummer 1 hit Duizend Spiegels, van haar vader.

Jada Borsato Goede Tijden Slechte Tijden

Na haar stemrol in De kleine prins in 2015 bleef het langere tijd stil rondom de acteercarrière van Jada Borsato. Dat had er natuurlijk alles mee te maken dat Jada zich focusde op haar middelbare school. Inmiddels is ze daarmee klaar en werkt ze weer verder aan haar carrière. Kort na het halen van haar diploma kwam ze namelijk terug op televisie. Ze kreeg de rol van Abby Rose van der Vorst in Goede Tijdens Slechte Tijden. Haar rol in de bekendste en langstlopende soap van ons land laat maar weer eens zien dat Jada ontzettend hoog aangeschreven staat wat betreft haar acteerkunsten. Maar acteren is lang niet meer het enige waar Jada bekendheid mee vergaart.

Jada Borsato Instagram en TikTok

Het is één van de trends waar je absoluut op moet inspelen wil je een landelijke bekendheid zijn onder de jeugd van tegenwoordig: Influencer worden op Instagram en TikTok. Dat hoef je Jada Borsato niet te vertellen. De beeldschone actrice bleek over meer dan genoeg talent te beschikken om een enorme ster te worden in dit landschap. Met meer dan 20.000 volgers op TikTok en meer dan 200.000 volgers op Instagram kun je Jada een echte influencer noemen. Ze heeft veel trouwe fans en laat hun regelmatig genieten van speciale inkijkjes in haar leven. Op TikTok kun je haar volgens via @jada_borsato en op Instagram vind je haar als @jadaborsato.

Jada Borsato relatie en vriend

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat Jada Borsato een schoonheid is. De brunette heeft alles wat je in een mooie vrouw zoekt! In tegenstelling tot wat je zou verwachten, heeft dat ook nadelen. Zo’n mooie vrouw is namelijk snel vergeven. Jada heeft nooit moeite hoeven doen voor aandacht van mannen, maar bijna al deze mannen tastten mis, want ze is bezet. Jada Borsato heeft al een vriend sinds ze 11 jaar oud is. Haar vriend, Roeland Beelen, is een zanger en producer en lijkt daarmee heel erg op Jada. De twee zijn al zo ontzettend lang samen dat wij het haast niet meer mis zien gaan. Sorry mannen, Jada Borsato is onbereikbaar.

Nieuws

Foto: Jada Borsato hijst zich in pikant pakje tijdens Carnaval

Jada Borsato is voor veel mensen de ideale vrouw. En dat beeld wordt nog meer bevestigd met deze carnavalsfoto's.

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Foto: Jada Borsato had lekkerste jurkje ooit bewaard voor tweede kerstdag

De prachtige Jada Borsato besluit om haar moment te pakken op tweede kerstdag. Haar volgers worden dan ook helemaal wild van haar geweldige look!

Foto: Jada Borsato viert feest in extreem kort jurkje

Jada Borsato is weer een jaartje ouder geworden. In dit extreem korte jurkje laat ze haar gasten genieten. 

Video: Jada Borsato laat enorme misser zien in doorschijnend topje

Jada Borsato deelt een stel pikante video's via TikTok. De brunette laat wat flinke missers zien, in een maar al te doorschijnend topje..

Foto: Jada Borsato maakt haar volgers gek met heerlijk zomerjurkje

Jada Borsato is erg goed in het plaatsen van foto's die haar volgers helemaal gek maken. Deze zomerse jurk is ook zeker geen uitzondering. 

Wat: Jada Borsato moet nu al vertrekken bij GTST

Het programma GTST is de afgelopen jaren meedogenloos geweest in het naar huis sturen van acteurs. Zo was het dit keer de beurt aan Jada Borsato om haar spullen te pakken. De dochter van Marco heeft maar een klein half jaartje in GTST gezeten en moet nu al weer haar rol opgeven... 

Jada Borsato is vader Marco eeuwig dankbaar voor heel bijzondere momenten

Jada Borsato geeft na al het drama nog steeds veel om haar vader Marco Borsato. Dat blijkt uit deze gevoelige Instagram post. 
jada borsato

Profiel

Geboortedatum: 3 januari 2002 Sterrenbeeld: Boogschutter
Beroep: Zangeres
Geboorteplaats: Blaricum, Noord-Holland
Woonplaats: Alkmaar
Relatie: Ja
Vriend: Roeland Beelen
Instagram: de Instagram van Jada is @jadaborsato

Foto's

jada borsato
jada borsato
jada borsato