Marieke Elsinga gaat diep door het stof na kansloze grap over dode rapper

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marieke Elsinga liet zich op een smakeloze wijze uit over de dood van een overleden rapper. Na veel ophef moet ze hiervoor diep door het stof..

Tijdens radioshows komt het wel eens voor dat een dj zich verspreekt of een ‘uitglijder’ maakt. Dit overkwam ook Marieke Elsinga bij Q-music. Ze maakte een walgelijke grap over de recent overleden artiest Def Rhymz. Def Rhymz, een grondlegger van de Nederlandse hiphop, was erg geliefd. Marieke vroeg zich hardop af of ze bij de uitvaart tijdens het zakken van de kist ‘zak, zak, zak, zak!’ zouden roepen. Dit is afgeleid van Def Rhymz’ grote hit ‘Schudden’. Enorm misplaatst, maar is Marieke zich bewust van haar uitspraak?

Marieke Elsinga gaat diep door het stof na kansloze grap over overleden rapper Def Rhymz

Niet één keer, maar twee keer maakte Marieke de grap over de overleden rapper. Ze herhaalde het zachtjes, omdat haar collega Mattie Valk de eerste grap al ongepast vond. Dit wist Marieke dus al te goed. Fans, familie en medeartiesten zijn enorm verdrietig en en vinden Marieke ‘een walgelijke vrouw’. Door de reacties van deze mensen is er online best wat ophef ontstaan. Het werd Marieke dus te heet onder haar voeten en ze moest wel met een reactie komen. Ze ging diep door het stof en bood haar excuses aan in een statement op haar Instagram. Ze geeft aan een domme fout te hebben gemaakt. Het was niet haar bedoeling om mensen te kwetsen.

Yvonne Coldeweijer twijfelt over oprechtheid Marieke Elsinga 

Dit conflict kan natuurlijk niet voorbijgaan zonder een kritische blik van juice-koningin Yvonne Coldeweijer. Veel goedgelovigen, die niet alle details kennen, zullen het excuus klakkeloos aanvaarden. Maar toch moet er met een scherpe blik naar gekeken worden. Veel mensen, waaronder Yvonne, zijn van mening dat Marieke’s excuus niet gemeend is. Marieke gaf aan hier niet bewust van te zijn, maar dit zou anders liggen. Tijdens de uitzending wist ze heel goed dat de opmerking niet kon, want ze maakte hem al eerder waarbij Mattie niet blij was. Volgens Yvonne helemaal geen ‘grapje’, maar gewoon provoceren. Erg smakeloos en laag vindt ze het.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...