Marieke Elsinga gaat diep door het stof na kansloze grap over dode rapper

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marieke Elsinga liet zich op een smakeloze wijze uit over de dood van een overleden rapper. Na veel ophef moet ze hiervoor diep door het stof..

Tijdens radioshows komt het wel eens voor dat een dj zich verspreekt of een ‘uitglijder’ maakt. Dit overkwam ook Marieke Elsinga bij Q-music. Ze maakte een walgelijke grap over de recent overleden artiest Def Rhymz. Def Rhymz, een grondlegger van de Nederlandse hiphop, was erg geliefd. Marieke vroeg zich hardop af of ze bij de uitvaart tijdens het zakken van de kist ‘zak, zak, zak, zak!’ zouden roepen. Dit is afgeleid van Def Rhymz’ grote hit ‘Schudden’. Enorm misplaatst, maar is Marieke zich bewust van haar uitspraak?

Marieke Elsinga gaat diep door het stof na kansloze grap over overleden rapper Def Rhymz

Niet één keer, maar twee keer maakte Marieke de grap over de overleden rapper. Ze herhaalde het zachtjes, omdat haar collega Mattie Valk de eerste grap al ongepast vond. Dit wist Marieke dus al te goed. Fans, familie en medeartiesten zijn enorm verdrietig en en vinden Marieke ‘een walgelijke vrouw’. Door de reacties van deze mensen is er online best wat ophef ontstaan. Het werd Marieke dus te heet onder haar voeten en ze moest wel met een reactie komen. Ze ging diep door het stof en bood haar excuses aan in een statement op haar Instagram. Ze geeft aan een domme fout te hebben gemaakt. Het was niet haar bedoeling om mensen te kwetsen.

Yvonne Coldeweijer twijfelt over oprechtheid Marieke Elsinga 

Dit conflict kan natuurlijk niet voorbijgaan zonder een kritische blik van juice-koningin Yvonne Coldeweijer. Veel goedgelovigen, die niet alle details kennen, zullen het excuus klakkeloos aanvaarden. Maar toch moet er met een scherpe blik naar gekeken worden. Veel mensen, waaronder Yvonne, zijn van mening dat Marieke’s excuus niet gemeend is. Marieke gaf aan hier niet bewust van te zijn, maar dit zou anders liggen. Tijdens de uitzending wist ze heel goed dat de opmerking niet kon, want ze maakte hem al eerder waarbij Mattie niet blij was. Volgens Yvonne helemaal geen ‘grapje’, maar gewoon provoceren. Erg smakeloos en laag vindt ze het.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...