Foto: Marieke Elsinga verhult enorme bult in laag uitgesneden jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marieke Elsinga laat met dit laag uitgesneden jurkje veel van zichzelf zien! Toch hield ze één bepaald deel van zichzelf goed verborgen…

Marieke Elsinga laat veel van zichzelf zien onder een laag uitgesneden jurkje. Dit doet ze om groot nieuws te onthullen. Ze is namelijk voor de tweede keer zwanger. Op haar Instagram heeft ze twee foto’s geplaatst waarin ze duidelijk maakt zwanger te zijn. De eerste foto is nog een beetje raadselachtig. Ze heeft namelijk een foto gemaakt van haar kat die wel heel erg nieuwsgierig naar een zwangerschapstest kijkt. Op de volgende foto laat Marieke duidelijk zien dat ze zwanger is, door een foto van zichzelf in een laag uitgesneden jurkje te zien. Wil jij deze foto zien? Bekijk ‘m hier. Haar volgers zagen het écht niet aankomen dat Marieke zwanger is. Wil je weten waarom? Lees dan nog een stukje verder.

Marieke Elsinga zwanger

Zwangerschap Marieke Elsinga was onverwacht

Niemand had de zwangerschap van Marieke Elsinga aan zien komen. Dat komt omdat ze even geleden nog in een prachtige zwarte jurk te zien was bij de Top 40 Awards in Ahoy Rotterdam. Ook op Instagram heeft ze nog een post gedaan waarbij ze te zien is in deze beeldschone zwart-glinsterende jurk. Hierbij kun je totaal niet zien dat ze zwanger is. Ook haar volgers hadden het niet verwacht. Zo staat er in de reacties bijvoorbeeld: “Hoe dan! Zwanger en dan zo’n jurk aan zonder dat je er IETS van ziet!” Verder staan de reacties vol met hoe prachtig Marieke er wel niet uitziet. Haar tweede zwangerschap had dus niemand aan zien komen.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga voor de tweede keer zwanger

Marieke Elsinga is nu voor de tweede keer zwanger. Ze heeft eind 2022 haar eerste kindje gekregen, haar zoon Jip. Ook toen had ze haar zwangerschap bekend gemaakt op Instagram door een foto te laten zien van haar kat die nieuwsgierig naar de zwangerschapstest kijkt. Nu krijgt ze dus samen met haar vriend Sander haar tweede kindje.

Wil jij meer zien van Marieke Elsinga?

Wil jij meer zien van Marieke Elsinga? Kijk dan even op haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.