Marco Borsato verwijdert verdachte foto’s van jonge meisjes van Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De geruchten en verhalen rondom Marco Borsato worden alleen maar groter. Youtuber Yvonne Coldeweijer doet namelijk weer een opvallende onthulling.

Er lijkt maar geen einde te komen aan al het drama rondom zanger Marco Borsato. Waar hij vroeger erg geliefd was bij het grote publiek wordt hij nu publiekelijk door iedereen aan de schandpaal genageld. En als alle geruchten waar blijken te zijn en de rechtszaak, en wellicht toekomstige rechtszaken, tegen Marco gewonnen worden zal het ook niet meer dan terecht blijken. Ondertussen stapelen de beschuldigingen, verdenkingen en vreemd gedrag van Marco zich aardig op. Zo heeft hij laatst weer een aantal foto’s verwijderd van zijn Instagram. ‘Niet zoveel aan de hand’ zou je denken, maar Youtuber Yvonne Coldeweijer denkt daar anders over. Zij gooit graag wat olie op het vuur. Ze heeft namelijk bewijs gevonden dat Marco foto’s met mogelijke slachtoffers heeft verborgen.

Lees ook: Woedende Yvonne Coldeweijer gaat los op Marco Borsato in vernietigende video

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @yvonnecoldeweijerfanpage

Foto: Inspecteur Yvonne zit op de zaak

Marco heeft onlangs een aantal foto’s verwijderd van zijn Instagram. Vijf stuks heeft hij uit zijn feed weggehaald. Normaal gesproken niet zo’n punt natuurlijk, iedereen verwijderd wel eens wat. Maar met de huidige situatie rondom Marco moet alles natuurlijk even beter bekeken worden. Voor je het weet mis je een clue in de hele zaak. De eerste stap voor Yvonne in haar onderzoekje naar Marco’s gedrag deze week was bevestigen dat hij foto’s verwijderd heeft. Door in de statistieken van Instagram te duiken kon Yvonnen makkelijk zien hoeveel foto’s Marco van zijn pagina gehaald had. Als een beeldschone Sherlock Holmes speurt Yvonne door de vuile was van de voormalig grootste zanger van Nederland. Toch kon ze maar niet vinden wat er dan precies op die foto’s te zien was. Maar toen kreeg ze hulp uit een onverwachte hoek.

Een spion helpt sluwe Yvonne in de zaak Marco Borsato

Maar dan krijgt Yvonne hulp van een van haar spionnetjes. Die zat namelijk wel eens op het account van Marco en weet precies om welke foto’s het gaat. Het is alleen jammer dat deze spion voor Yvonne geen screenshots gemaakt heeft, dan had je met eigen ogen kunnen zien wat Marco liever niet openbaar heeft staan. Als je de spion van Yvonne mag geloven gaat het om foto’s met jonge meisjes. Niet in een ernstige of beschamende manier, maar zeker met de geruchten, waarin Marco beschuldigd wordt van ontucht tegen een aantal jonge meisjes van onder andere The Voice Kids, niet heel handig om openbaar te hebben staan. Tenminste, dat moet Marco gedacht hebben, want hij heeft de foto’s allemaal offline gehaald. De vraag is wel of dat hem meer of minder verdacht er uit doet zien. Voor nu is het dus wachten op het volgende meisje dat naar voren stapt, de zaak tegen Marco officieel begint of Yvonne weer iets nieuws weet te vinden. De hele situatie rondom Marco is in ieder geval ver van voorbij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?