De 5 leukste relatiegeschenken met eigen opdruk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Relatiegeschenken met opdruk zijn dé manier voor goede promotie voor jouw bedrijf! Welke vijf relatiegeschenken zijn het beste voor het verspreiden van jouw bedrijfslogo? Je hebt namelijk veel keuze op dit gebied. Gelukkig hebben wij de vijf ideale relatiegeschenken voor je op een rijtje gezet.

Pennen

Pennen met logo van Maxilia zijn altijd een uitstekende manier om jouw bedrijfsnaam te verspreiden. De pennen kunnen honderd procent worden gematcht met de huisstijl van jouw bedrijf. Klanten en potentiële klanten gebruiken de pennen, nemen de pennen mee naar kantoor of zelfs mee naar huis. Daardoor komen veel potentiële klanten in aanraking met jouw bedrijfslogo- en naam.

Mokken en kopjes

Bedrukte mokken zijn een handige manier om je zichtbaarheid te vergroten. Het weggeven van een mok met hierop jouw bedrijfslogo kan ervoor zorgen dat je wekenlang op het bureau van de klant zult staan. Ook is er de mogelijkheid om de mok volledig te personaliseren met de door jou gewenste opdruk. Je bedrijfslogo nog toevoegen? Ook dat is één van de mogelijkheden bij het bedrukken van mokken.

Heuptassen

Als je wil gaan voor relatiegeschenken die lange tijd meegaan en goed zichtbaar zijn, kies dan voor de heuptassen met persoonlijke opdruk. De heuptassen zijn sinds dit jaar weer helemaal terug van weggeweest en hartstikke hip! Beschikbaar in tal van kleuren en op maat te maken voor elk bedrijf. De heuptassen zijn in vrijwel alle kleuren beschikbaar. Dus zijn de heuptassen met je bedrijfslogo een prachtige manier voor extra promotie voor je bedrijf.

Notitieblokken

Op kantoor is er altijd wel iets belangrijks te noteren. Wie heb je aan de lijn? Of welke dingen staan nog op je to-do-list voor vandaag? Een notitieblok is dan een must om naast je te hebben liggen op je bureau. Doe dit dan met het bedrijfslogo van je onderneming erop. Notitieblokken bedrukken is dan ook een goede manier voor externe promotie bij (potentiële) klanten; deel ze bijvoorbeeld uit bij een vergadering of tijdens een beurs. Hier vind je hoe je deze notitieblokken kunt bestellen: https://www.maxilia.nl/notitieboekjes-bedrukken/schrijfblokken-bedrukken/ .

Waterflessen

Het gebruik van waterflessen is de laatste jaren flink toegenomen. Het kan dan een goed idee zijn om Doppers met logo aan te schaffen. Deze duurzame waterfles met bedrijfslogo is dan ook dé manier voor een milieuvriendelijke uitstraling van het bedrijf. Wie wil er nou geen Dopper met het logo van zijn of haar werkgever? Een waterfles met bedrijfslogo zorgt niet alleen voor extra promotie maar ook dat de wereld een stukje schoner wordt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.