Mannen opgelet! Sylvana IJsselmuiden is weer vrijgezel!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het heeft even mogen duren, maar Sylvana IJsselmuiden is weer terug op de markt. Het is officieel klaar met vriendlief Steijn. Mannen van Nederland, opletten dus!

Goed nieuws voor alle mannen die zichzelf altijd al samen zagen met Sylvana IJsselmuiden: Je kan eindelijk je kans grijpen. Het is namelijk officieel klaar tussen de presentatrice en haar vriendje, Steijn Schothorst. De relatie werkt van beide kanten niet meer dus heeft het bekende koppel besloten er een streep door te zetten. En dat is misschien zielig voor Sylvana, maar alle zolderkamermannen van Nederland vieren momenteel feest.

Lees ook: Mooiste vrouw van Nederland Sylvana Ijsselmuiden deelt Expeditie Robinson geheimen

Vloog Sylvana op Zandvoort misschien flink uit de bocht?

Het leek zo goed te gaan tussen Sylvana en haar vriend Steijn. Hoewel Sylvana natuurlijk dagelijks een hoop berichten krijgt van fans die zich op allerlei manieren aan haar opdringen, heeft Steijn zich nooit jaloers gevoelt. Ook was het geen probleem dat Sylvana met zoveel mannen werkte en altijd betrokken werd als one of the guys. Volgens Sylvana is er ook geen sprake van haat naar elkaar en zijn de twee als vrienden uit elkaar gegaan. Toch kan het bijna niet anders dan dat er iets gebeurt is tussen de twee. Maar wat dan? Misschien vloog Sylvana wel even flink uit de bocht toen ze verslag deed op Zandvoort. Zou ze wellicht de verkeerde coureur bemind hebben? Het is ook allemaal moeilijk te zien als ze hun helm op hebben.
Ging Sylvana op Expeditie naar iemands Robinson?

Sylvana doet natuurlijk mee aan het nieuwste seizoen van Expeditie RobinsonZou het misschien zo zijn dat ze in de weken weg een kleine fout is begaan? Dat ze midden in de nacht even een expeditie is gestart naar iemands kleine Robinson? Dat zou verklaren waarom zij en Steijn nu een punt achter de relatie zetten, nadat ze terug is van haar avonturen in Kroatië. Zelf zegt Sylvana dat er van vreemdgaan geen sprake is, maar je weet het natuurlijk nooit helemaal zeker in dit soort gevallen.
Waarom Sylvana de leukste singel vrouw is

Sylvana is misschien niet zo heel lang singel, maar is nu al de leukste singel vrouw van Nederland. Iedere man zou zich gelukkig mogen rekenen als hij ’s avonds naar huis gaat en Sylvana wacht op de bank. Zo is ze extreem spontaan en heeft ze een flinke portie humor. Een goede woordgrap hier en daar is iets waar Sylvana zeker van houdt. Verder is Sylvana ondanks haar bekende status erg gewoon gebleven. Ze is een enorm nuchter en kan alles goed relativeren. Daarnaast ziet Sylvana er ook nog eens geweldig uit. Ze is dan ook gekroond tot mooiste vrouw van Nederland. Iedereen zou zich dus gelukkig mogen prijzen met Sylvana als vriendin.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!