Hoe is het nu met Expeditie Robinson-kandidaat Saar Koningsberger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Expeditie Robinson heeft dit seizoen een oude bekende. Saar Koningsberger doet namelijk mee. Hoe is het nu eigenlijk met haar?

Saar Koningsberger is een van de meest gepassioneerde actrices en presentatrices van Nederland. Het is altijd een genot om haar op het scherm te mogen zien. Dit jaar doet ze voor de tweede keer mee aan Expeditie Robinson en dat vergaat haar voorlopig erg goed. Het is alweer even geleden dat er iets van Saar vernomen is. Tijd dus om eens te kijken hoe het er tegenwoordig met de prachtige brunette aan toe gaat.

Lees ook: Kijkers Expeditie Robinson geschokt: alleen bedekte BN’ers in koud Kroatië

Een tweede kans voor Saar

In de extreem spannende eerste aflevering van Expeditie Robinson werd meteen duidelijk dat dit seizoen anders is dan voorgaande jaren. Zonder dat de andere kandidaten het weten vecht er een groep van acht oud kandidaten in het diepste geheim om hun eigen plek in de finale. Deze groep heeft hun eigen schaduw expeditie gestart. Saar is een van die kandidaten die nog een tweede kans krijgt om zich te bewijzen in het programma.  Na haar eerste deelname heeft Saar er altijd van gedroomd om de finale ooit nog een keer te mogen bereiken. Die tweede kans wordt haar nu aangereikt en ze pakt hem met beide handen aan.

Saar begint nagelsalon

Ook is Saar even ondernemer geweest. Corona heeft helaas een stokje gestoken voor haar ambitieuze plannen om meerdere vestigingen te openen, maar voor een korte tijd heeft Saar haar eigen nagelsalon gehad. Een salon waarbij je de beste kwaliteit en verzorging krijgt, dat was het uitgangspunt. Helaas was haar ondernemingsavontuur van korte duur, maar het bewijst maar weer dat er meer achter Saar zit dan alleen een mooi koppie.

Saar neemt een pauze

Het afgelopen jaar is erg zwaar geweest voor Saar. Saar was begonnen aan een YouTube-kanaal met vlogs tussen haar acteer en televisieklussen door. Maar daar nam ze abrupt een pauze van. In een emotionele vlog legde de actrice uit dat het haar allemaal te veel begon te worden en dat ze echt even rust nodig had. Saar zat niet lekker in haar vel. Ze had weinig energie, een kort lontje en liep tegen een zware burn-out aan. Gelukkig trok ze zelf op tijd aan de bel en besloot Saar dat het tijd was om aan zichzelf te werken. Even rust in de tent na jarenlang alleen maar knallen. Hetw aren ook hectische jaren. Ze begon een YouTube-kanaal, werd moeder, startte haar eigen bedrijf en werkte mee aan televisieprogramma’s zoals Vier handen op één buik. Ze werkte eigenlijk non-stop. Inmiddels heeft Saar haar innerlijke rust gevonden en is het tijd voor nieuwe avonturen zoals Expeditie Robinson. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...