Malou Petter is meest ondeugende NOS Journaal-presentatrice sinds Eva Jinek (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hoewel je bij het zien van Malou Petter op de tv denkt aan een formele NOS-presentatrice, schuilt er achter haar op Instagram een behoorlijk ondeugende influencer..

Al jaren is Malou Petter te zien op de buis als NOS-presentatrice. Hierop zien we voornamelijk haar formele kant. Niet heel gek als je op landelijke televisie het nieuws moet presenteren. Nou is het nieuws vaak ook van negatieve aard, waardoor er al gauw weinig te lachen valt. Toch schuilt er achter de knappe Malou Petter een heel ander persoon op haar sociale media. Waar Eva Jinek als NOS Journaal-presentatrice aardig ondeugend kon zijn, kan Malou Petter er ook wat van!

Malou Petter is meest ondeugende NOS Journaal-presentatrice sinds Eva Jinek (foto’s!)

Malou Petter dames en heren. Een zeer aantrekkelijke nieuwslezeres van het NOS Journaal. Wat betreft kledij dragen nieuwslezeressen toch wel vaak dezelfde kleding. Een colbert, een blouse, een trui of iets anders dat het bovenlijf bedekt. Hierbij is nooit een decolleté te zien, al is dat ook niet erg raar voor iemand die slechts het nieuws presenteert. Deze persoon moet ook niet dienen als een symbool voor lust. Op Instagram geldt dit net even anders. Mensen kunnen zich hier ‘vrijer’ presenteren. Zo ook Malou. Met maar liefst 175 berichten kun je concluderen dat de presentatrice niet vies is van een bericht. Ze post graag foto’s van zichzelf en zo nu en dan ook schaars geklede plaatjes. Af en toe drukt ze haar voorgevel in je gezicht met bepaalde vakantiekiekjes. Lekker informeel en lekker normaal, dat kan Malou dus ook zijn.

NOS-nieuwslezeres Malou Petter gaat graag op reis

Dat er veel bruisende plaatjes te vinden zijn op het Instagramaccount van Malou Petter is ondertussen bekend. Veel van deze plaatjes zijn gemaakt gedurende de vele tripjes van Petter. Foto’s uit onder andere Thailand, Maleisië, Zuid-Afrika en Mexico passeren de revue. Niet alleen de vele tripjes maar ook de festivals en activiteiten die Malou bijwoont getuigen van haar avontuurlijkheid. Ondanks haar 33-jarige leeftijd is ze nog steeds in voor een feestje!

Malou Petter Instagram

Meer zien van Malou Petter doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe presentatrice Malou Petter? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier zie je de mooiste foto’s van de presentatrice. Ook geeft ze een kijkje in haar privéleven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!