Zó zou influencer Lies Zhara mannen verleiden op dating app: ‘Pas op dat ze er niet uitvallen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Lies Zhara speelt graag een beetje met de verwachting van mannen. Dat merk je wel aan deze heerlijke foto.

Lies Zhara op een dating app

Er zijn genoeg mannen voor wie het echt een droom zou zijn om met Lies Zhara te mogen daten. Maar helaas zit dat er voor de meeste van ons niet in. Maar Lies geeft een beetje hoop. Ze deelt een foto waarop ze poseert zoals ze zou doen op een dating app. Is Lies misschien foto’s daarvoor aan het uittesten? Zou het kunnen dat de knappe blondine binnenkort gewoon te vinden is op apps zoals Tinder? Dat zou voor veel mannen natuurlijk wel heel erg fijn zijn. De aantrekkelijke blondine is voor veel van hen al de ultieme vrouw. En als ze daar dan officieel een kans bij maken op een dating app, dat is alleen maar mooi meegenomen. Of Lies echt van plan is om een dating app op haar telefoon te zetten is nog een beetje de vraag. Maar de foto die ze daarvoor zou gebruiken, kan je hier gewoon bekijken!

Lees ook: Video: Lies Zhara schept op over bedprestaties tijdens bloederig potje bowlen

Veel opmerkingen over de rondingen van Lies Zhara

Zoals je kan verwachten poseert Lies Zhara op een wel heel erg verleidelijke manier. Dit is tenslotte een foto die mogelijk op een dating app gebruikt moet worden. Dan moet Lies wel een beetje verleiden. De knappe blondine laat zich van haar beste kant zien. En dat pakt wel heel erg goed uit. De verleidelijk dame kijkt nogal zwoel in de camera. Maar dat is niet het enige wat ze doet. Ook leunt ze flink voorover, waardoor je als kijker wel heel erg goed zicht hebt op haar prachtige rondingen. Natuurlijk gaan de meeste opmerkingen onder de foto dan ook over de prachtige vormen van Lies Zhara. Een van haar fans zegt dat Lies een beetje moet oppassen, anders vallen ze er zo uit. En je kan de beste man geen ongelijk geven.

Lees ook: Foto: De van Lies Zhara kan haar enorme rondingen onmogelijk bedekken

Nog meer verleidelijke plaatjes van Lies Zhara

Als je de knappe blondine online een beetje volgt, dan weet je dat ze best wel veel mooie plaatjes van zichzelf online heeft staan. Het lijkt er op dat Lies heel erg graag haar volgers een beetje verleidt. En daar is natuurlijk helemaal niks mis mee. Lies Zhara is een ontzettend mooie dame en dus is het alleen maar goed dat ze haar prachtige deelt met de wereld. Daar wordt iedereen een stukje blijer van. De aantrekkelijke influencer kan ook van elk moment een verleidelijk kiekje maken. Hier ligt ze bijvoorbeeld gewoon ontspannen op de bank, maar de manier waarop ze de foto heeft genomen en de houding waar ze in ligt, zorgen er toch weer voor dat het kiekje buitengewoon spannend is. Dat is nu echt het talent van Lies Zhara, het maken van buitengewoon spannende foto’s voor haar volgers. En daar is ze voorlopig nog niet klaar mee.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.