Zó zou influencer Lies Zhara mannen verleiden op dating app: ‘Pas op dat ze er niet uitvallen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Lies Zhara speelt graag een beetje met de verwachting van mannen. Dat merk je wel aan deze heerlijke foto.

Lies Zhara op een dating app

Er zijn genoeg mannen voor wie het echt een droom zou zijn om met Lies Zhara te mogen daten. Maar helaas zit dat er voor de meeste van ons niet in. Maar Lies geeft een beetje hoop. Ze deelt een foto waarop ze poseert zoals ze zou doen op een dating app. Is Lies misschien foto’s daarvoor aan het uittesten? Zou het kunnen dat de knappe blondine binnenkort gewoon te vinden is op apps zoals Tinder? Dat zou voor veel mannen natuurlijk wel heel erg fijn zijn. De aantrekkelijke blondine is voor veel van hen al de ultieme vrouw. En als ze daar dan officieel een kans bij maken op een dating app, dat is alleen maar mooi meegenomen. Of Lies echt van plan is om een dating app op haar telefoon te zetten is nog een beetje de vraag. Maar de foto die ze daarvoor zou gebruiken, kan je hier gewoon bekijken!

Lees ook: Video: Lies Zhara schept op over bedprestaties tijdens bloederig potje bowlen

Veel opmerkingen over de rondingen van Lies Zhara

Zoals je kan verwachten poseert Lies Zhara op een wel heel erg verleidelijke manier. Dit is tenslotte een foto die mogelijk op een dating app gebruikt moet worden. Dan moet Lies wel een beetje verleiden. De knappe blondine laat zich van haar beste kant zien. En dat pakt wel heel erg goed uit. De verleidelijk dame kijkt nogal zwoel in de camera. Maar dat is niet het enige wat ze doet. Ook leunt ze flink voorover, waardoor je als kijker wel heel erg goed zicht hebt op haar prachtige rondingen. Natuurlijk gaan de meeste opmerkingen onder de foto dan ook over de prachtige vormen van Lies Zhara. Een van haar fans zegt dat Lies een beetje moet oppassen, anders vallen ze er zo uit. En je kan de beste man geen ongelijk geven.

Lees ook: Foto: De van Lies Zhara kan haar enorme rondingen onmogelijk bedekken

Nog meer verleidelijke plaatjes van Lies Zhara

Als je de knappe blondine online een beetje volgt, dan weet je dat ze best wel veel mooie plaatjes van zichzelf online heeft staan. Het lijkt er op dat Lies heel erg graag haar volgers een beetje verleidt. En daar is natuurlijk helemaal niks mis mee. Lies Zhara is een ontzettend mooie dame en dus is het alleen maar goed dat ze haar prachtige deelt met de wereld. Daar wordt iedereen een stukje blijer van. De aantrekkelijke influencer kan ook van elk moment een verleidelijk kiekje maken. Hier ligt ze bijvoorbeeld gewoon ontspannen op de bank, maar de manier waarop ze de foto heeft genomen en de houding waar ze in ligt, zorgen er toch weer voor dat het kiekje buitengewoon spannend is. Dat is nu echt het talent van Lies Zhara, het maken van buitengewoon spannende foto’s voor haar volgers. En daar is ze voorlopig nog niet klaar mee.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op.