Lakshmi houdt het niet droog na schokkende executie Wie Is De Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Niet álles van Wie Is De Mol? haalt de uitzending. Zo zien we eigenlijk nooit hoe de groep kandidaten reageert vlak nadat er iemand met een rood scherm naar huis vertrokken is. Vooral Lakshmi had het heel moeilijk met deze executie…

De groep kandidaten was pas een paar uur samen, maar toch vloeiden de tranen rijkelijk vlak ná de executie. Normaal worden de camera’s op dit moment uitgezet, maar voor deze ene keer maakte Wie Is De Mol? een uitzondering. Vooral Lakshmi kon het écht niet droog houden…

Lees ook: Marije Knevel zorgt voor ergernis bij kijker Wie Is De Mol?

Lakshmi met verrassend veel tranen bij WIDM-executie

De eerste executie van Wie Is De Mol? viel zangeres Lakshmi het zwaarst. Ze schrok zelf ook een beetje van haar verrassende emoties: “Hoe kan dat nou? Zo’n reactie, dat vind ik zo heftig.” Charlotte Nijs probeerde haar met een aantal wijze woorden gerust te stellen: “Is toch logisch? Is ook (…) spannend!” Ook Marije Knevel en Splinter Chabot zaten met rode oogjes voor zich uit te staren na de schokkende exit.

‘Stel je niet zo aan!’ vindt Lakshmi zelf na

Lakshmi overviel zichzelf behoorlijk met haar reactie. Zo snapte ze ineens waarom de emoties bij Wie Is De Mol? altijd zo hoog oplopen. Daar had ze na járen in de stoel van de kijker gezeten te hebben, niet op gerekend: “Elke keer als in de eerste aflevering mensen gaan huilen, zit ik altijd tegen mijn tv te schreeuwen: ‘stel je niet zo aan! wat een labiele mensen!’ en het eerste wat ik deed was gewoon de ugly cry.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes.