Knappe schaatsster Robin Groot kruipt dicht tegen collega Michelle de Jong aan in kleedhokje (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Robin Groot en nieuwe ploeggenote Michelle de Jong kleden zich eerst samen om, daarna drinken ze een heerlijk wijntje om af te koelen!

Onze schaatssters Robin de Groot en Michelle de Jong waren laatst samen in de stad Groningen en hebben er een gezellige dag van gemaakt. Ze hebben dan ook een foto geplaatst waarbij ze dicht tegen elkaar aan staan in de kleedruimte van een winkel.

Robin Groot en Michelle de Jong zijn samen op stap

De twee bekende sportvrouwen, Michelle de Jong en Robin Groot, gingen samen shoppen in Groningen. Nadat ze een prachtige foto hadden gemaakt in een kleedhokje, gingen ze samen buiten even goed afkoelen met een wit wijntje. Dit hebben de twee zeker verdiend na een goed schaatsseizoen! Ook kregen ze veel leuke reacties van alle fans, zoals: “Niet alleen de snelste, maar ook de mooiste schaatsvrouwen komen uit Nederland!”, “Mooi hoor, knapperds!” en zelfs een reactie van Pien Hersman: “Eindelijkkkkkkk.” Zij vindt het ook wel tijd om lekker te shoppen en uit te gaan met vriendinnen. En nu kan dat natuurlijk maar al te goed met de vrije tijd die alle schaatsers nu hebben door het einde van het seizoen.

Robin Groot en Michelle de Jong samen in een kleedhokje

Robin Groot maakt prachtige foto’s

De beeldschone schaatsster Robin Groot vindt het geweldig om foto’s te maken. Voor al haar fans doet ze dat dan ook regelmatig. Het mooiste is dat ze de foto’s ook graag met haar mede-schaatssters maakt. Zo zien we vaak Robin samen met haar ploeggenoten van Schaatsteam IKO. In dat team zitten Michelle de Jong, Pien Hersman en Joy Beune. Het is zeker niet gek dat Robin steeds populairder wordt. Ze plaatst prachtige foto’s online met vele andere knappe meiden. Natuurlijk deelt ze ook privémomenten uit haar leven waarop ze heerlijke outfits draagt. Ze krijgt zeker veel aandacht door de mooie kiekjes!

Meer zien van Robin Groot kan op haar Instagram account

Wil je nu nog meer bekijken van Robin Groot? Neem dan vooral een kijkje op haar instagrampagina. Daar kan je nog veel meer leuke momenten bekijken van de schaatsster!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!