Knappe schaatsster Michelle de Jong (24) gaat haar beroemde zus achterna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De jongere zus van Antoinette de Jong, die meerdere Olympische medailles en WK-goud heeft, lijkt ontzettend op haar zus. 

Michelle de Jong ga je veel van zien in schaatsland

De jongere zus van Antoinette de Jong gooit flink wat hoge ogen in de schaatswereld. De dame met de prachtige rode krullen, wat trouwens in de familie zit aangezien haar zus het ook heeft, werd in 2022 Nederlands kampioen sprint. Daarmee komt ze al gevaarlijk dichtbij de prestaties van haar oudere zus. Zou het straks zo zijn dat de zussen een nek-aan-nek race gaan houden om te zien wie de beste wordt? Of speelt er niets van rivaliteit tussen hen?

Michelle en Antoinette de Jong zijn praktisch vier handen op één buik

Beide schaatssters hebben een mooie vooruitzicht in de schaatswereld. Antoinette wordt door velen al gezien als een van de beste schaatssters van het land en haar jongere zusje is aardig op weg om haar in te gaan halen. Michelle is alleen niet mee naar China momenteel om mee te schaatsen. Haar wil helaas niet. Ze is er mentaal zeker klaar voor, maar kan momenteel niet zoveel. Maar ze is wel ontzettend geïnteresseerd in wat er daar gebeurd. Daar had ze het volgende over te zeggen: “Ik kijk alle wedstrijden.”

Michelle de Jong is een maandje alleen

De schaatsster moet het deze tijd helaas doen zonder vriendje Janno Botman, haar zus Antoinette de Jong en medeschaatsers als Femke Kok en Marrit Fledderus. Zij staan namelijk wel allemaal een gooi te doen naar een wereldbeker. Michelle houdt gelukkig wel contact met al haar vrienden en familie daar en volgt de wedstrijden op de voet. Al is dat vanwege het tijdsverschil wel soms lastig. Maar daar laat de roodharige sporter zich niet door uit het veld slaan.

Wat doet Michelle de Jong op het ijs allemaal?

De roodharige schaatsster is met de sport opgegroeid. Net als haar zus begon ze op jonge leeftijd al met schaatsen. Ze begon bij de junioren en daar werd ze de wereldkampioen op de 1000 meter. Dat was natuurlijk een ontzettend mooie prestatie en zorgde ervoor dat mensen hoge verwachtingen hadden voor de schaatsster. Toen ze met de senioren mee mocht doen op het wereldkampioenschap werd de 500 meter haar beste afstand. Momenteel blijft ze trainen, zodat ze op het volgende wereldkampioenschap de 500 meter en de 1000 meter probeert te winnen.

Michelle de Jong is net zo mooi als haar oudere zus

Aan de foto’s van Michelle de Jong te zien, is de schaatsster net als haar zus een ontzettend mooie vrouw. Je kan zowel genieten van haar schaatsprestaties als van haar leuke foto’s die ze natuurlijk deelt met de buitenwereld. Michelle heeft van dat leuke rode haar en verder een ontzettend aanstekelijke glimlach. Behalve haar lach heeft ze ook nog eens goede contouren en pluspunten die ze op elke foto natuurlijk even naar voren laat komen. De beste foto’s van Michelle blijven toch die op het ijs, vanwege de strakke pakjes die ze daar moet dragen. Dat maakt het kijken naar de foto’s toch een stukje leuker.

Meer zien van Michelle de Jong kan op Instagram

Wil je nou meer zien van Michelle de Jong en haar leuke foto’s? Dat kan! Dan moet je even naar de Instagram gaan van de roodharige dame. Die kan je hier vinden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!