Kim-Lian van der Meij onthult wilde toekomstplannen met veelzeggende foto

Kim-Lian van der Meij

Kim-Lian van der Meij bouwt aan haar toekomst! Daarvoor springt de actrice zelf op de graafmachine in thuisland Zweden. Wat heeft Kim-Lian, behalve deze veelzeggende foto, allemaal voor ons in petto?

Actrice, zangeres en presentatrice Kim Lian van der Meij heeft 41 kaarsjes uitgeblazen! Natuurlijk gaat ze een taartje en een drankje doen, maar belangrijker is dat Kim-Lian aangeeft dat ze nog steeds grote plannen heeft voor de toekomst. Wat ze precies van plan is, is nog niet helemaal duidelijk geworden, maar ze stapt er in ieder geval wel de graafmachine voor in. In dat gevaarte voelt Kim-Lian zich behoorlijk machtig: deze vrouw kan bergen verzetten! Of het nou om letterlijke of figuurlijke bergen gaat blijft nog even een mysterie…

Kim-Lian van der Meij is alleskunner

Kim-Lian van der Meij was al van kleins af aan bezig met het opbouwen van een succesvol leven in Nederland. Toen ze jong was deed ze al mee aan verschillende danswedstrijden en playbackshows. Daarna rolde Kim-Lian, mooi als ze is, het modellenwereldje in. Ineens kreeg ze aanvragen voor fotoshoots, modeshows en reclamewerk. Vanaf haar 18e begon ze met écht acteren. Zo was ze in deze periode te zien in onder andere Kees & Co, Goede Tijden, Slechte Tijden, Bon Bini Beach en Costa. Daarna begon ze als presentatrice bij verschillende programma’s. Kim-Lian is nog steeds van alle markten thuis: ook tegenwoordig is ze nog bezig met zingen, acteren en presenteren. Terwijl ze alles keurig op orde had in Nederland, lonkte het volgende avontuur alweer. Ze woont nu al een aantal jaar in Zweden, waar ze een huis gebouwd heeft met haar vriend.

Kim-Lian woont nu in Zweden

Inmiddels is het al meer dan 3 jaar terug dat Kim-Lian van der Meij emigreerde naar het prachtige Zweden. Daar woont ze nu op een van de eilanden bij Stockholm met haar vriend en drie kinderen. Kim-Lians vriend Daniel Gibson is Zweeds en wilde na 15 jaar in Nederland gewoond te hebben graag terug naar Zweden. Kim-Lian en de kinderen vonden het geen probleem om in Zweden te gaan wonen. Sinds het voorjaar heeft het gezin een nieuw stekje in Zweden gevonden, waar ze een hoop hebben verbouwd. Kim-Lian lijkt een heerlijk leven te hebben in het buitenland en ze straalt het ook uit. Er ligt een prachtig stuk grond om het huis heen en om daar aan te werken hebben ze een graafmachine gekocht. Na het graven van een zwembad zijn ze nog niet klaar met spitten! Misschien heeft ze wel wilde toekomstplannen om hovenier te worden…

Lees ook: Marlijn Weerdenburg heeft zin in nieuw seizoen Wie Is De Mol

Kijker denkt dat Kim-Lian de mol is in Wie Is De Mol 2022

De deelnemers van Wie Is De Mol 2022 zijn inmiddels bekend gemaakt. Het programma is pas vanaf 1 januari 2022 te zien op NPO1. Een derde van de stemmers geeft via de mol poll aan te denken dat Thomas van Luyn (cabaretier en presentator) de mol is. Maar een groot deel vermoed ook dat Kim-Lian schuldig gaat zijn aan ‘molacties’. Tot nu toe heeft 25% op Kim-Lian gestemd. Toch lijkt ze nu nog redelijk onschuldig, want met zo’n  graafmachine maak je héél snel een eind aan molshopen!

Gerelateerde berichten

Vorig artikelPip Pellens deelt knipoog uit op lieve foto
Volgend artikel5 foto’s die laten zien hoe Gaby Blaaser haar lichaam strak houdt