Foto: Kim Kötter wordt kletsnat tijdens gekke shoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim Kötter heeft weer eens een gekke foto van zichzelf gemaakt in spannende . En daar raakt ze helemaal doorweekt!

Prachtig model Kim Kötter maakt zichzelf helemaal nat

De meeste modellen hebben wel eens te maken met een bijzondere opdracht. Zo ook Kim Kötter. De knappe dame had namelijk een shoot waar ze helemaal nat van zou worden. En dan niet omdat ze de shoot zo opwindend vond, maar eerder omdat ze letterlijk naast en onder een waterkraan aan het poseren is. Dat maakte voor haar volgers overigens niet heel veel uit. Die vonden het alsnog allemaal een ontzettend leuke foto om te bekijken. Maar er is goed nieuws, want van dit spannende momentje zijn een heleboel leuke foto’s gemaakt die je kan bekijken. En hieronder staan ze allemaal!

Lees ook: Sociale Schoonheden met o.a. Froukje de Both, Kim Kötter en Romee Strijd
Kim in spannende outfit poseert naast water

In het begin doet Kim Kötter nog een beetje braaf. Ze laat de outfit die ze aanheeft voor zich spreken. En gelijk heeft ze, want het pakje dat Kim heeft aangetrokken zorgt ervoor dat haar er vele male beter uit komt. Kim ziet er werkelijk waar geweldig uit in haar . Het is misschien een beetje een gekke plaats om je te dragen. maar Kim ziet het probleem niet zo. Ze gaat heerlijk door met waar ze goed in is en dat is het plaatsen van charmante en fijne foto’s van zichzelf.
Kim maakt ook even wat spannende close up shots

De shoot van Kim Kötter blijft ook maar doorgaan. En na de mooie shots van haar in zijn totaliteit te hebben gehad, bedacht de fotograaf dat hij ook nog wat close up shots nodig had van Kim. Het knappe model doet gewoon vrolijk mee en zo werden er nog meer leuke foto’s van Kim gemaakt. Natuurlijk deelt Kim al deze foto’s gewoon met haar volgers. Die moeten ook iets moois hebben om van te kunnen genieten.

Kim Kötter houdt wel van een beetje spanning in haar foto’s

Dat Kim Kötter wel vaker mooie foto’s van zichzelf maakt, had je waarschijnlijk al wel door. De knappe dame heeft meestal op die foto’s wel een of ander verleidelijk pakje aan. En geef haar eens ongelijk. Ze ziet er namelijk in die pakjes zo ontzettend goed uit. En soms wil je natuurlijk er op je allerbest uit zien. En als er dan ook nog een styliste bij komt kijken om je te helpen met je verleidelijke uiterlijk, dan is het verhaal helemaal rond. Er zijn dan ook een hoop vrouwen die graag in de schoenen, of in het geval van deze foto de badslippers, van Kim Kötter zouden staan. Kim weet namelijk met haar foto’s heel wat los te maken bij zowel mannen als vrouwen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!