Katja Schuurman laat zich heerlijk hangen op vergeten privé foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kata Schuurman is in Marokko voor opnames van een nieuwe film, maar mag daar niks van plaatsen. Dan maar een foto uit de oude doos!

De verleidelijke foto van Katja Schuurman

Katja Schuurman houdt al vele jaren de gemoederen flink bezig. Alle mannen van Nederland hebben wel een klein beetje een zwak voor deze aantrekkelijke actrice. En dat is ook logisch, want de prachtige actrice gaat er elk jaar beter uit zien. Momenteel zit Katja in Marokko voor de opnames van een nieuwe film. Maar daar mag ze helaas nog niet te veel over kwijt. Om haar volgers toch een beetje tevreden te houden deelt Katja een oude foto van zichzelf. En die is minstens net zo heet als de temperaturen waar Katja zich momenteel in begeeft. De aantrekkelijke actrice heeft al haar oude foto’s bewaard en deelt die van tijd tot tijd met haar volgers. Die zijn haar daar natuurlijk erg dankbaar voor. De knappe actrice weet altijd precies foto’s te plaatsen waar haar volgers helemaal wilde van worden.

Lees ook: Foto: Katja Schuurman moet goed uitkijken met haar openhangende jurkje
Wat zag Katja Schuurman er vroeger toch verleidelijk uit

De aantrekkelijke actrice zag er vroeger bizar goed uit. Geen wonder dat zoveel Nederlandse filmmakers Katja in hun film wilde hebben. Daar gaat de kwaliteit namelijk gelijk van omhoog. Zeker als ze iets draagt zoals op de foto hierboven. Het zwarte pakje met zeer kort topje laat weinig aan de verbeelding over. Katja denkt graag terug aan dat soort mooie shoots. En met goede reden, want de aantrekkelijke actrice heeft er veel mooie herinneringen en nog veel mooiere foto’s aan over gehouden. En dat is natuurlijk ontzettend mooi. Met haar foto weet ze iedereen er weer even aan te herinneren dat ze een van de meest verleidelijke vrouwen van Nederland is met een reden.

Lees ook: Foto: Katja Schuurman toont haar flink openhangende voortent
Katja Schuurman geniet van vrije dag

De prachtige actrice heeft een vrije dag in het zonovergoten Marokko. Tussen de opnames van haar film door is het ook belangrijk om af en toe een beetje te ontspannen. Je kan niet alleen maar aan één stuk door werken. Al helemaal niet als je in een land als Marokko mag verblijven. Dan is het belangrijk om ook voldoende je rust te pakken. En dat doet Katja dan ook zeker. De knappe actrice heeft het in het warme land prima naar haar zin.
Katja Schuurman wordt continu bijgewerkt in de hitte

Vanwege de temperaturen in Marokko, die wel oplopen tot de 40 graden, moet Katja continu door de visagiste worden bijgewerkt. Katja hoeft niet eens wat te doen en het zweet druipt al van haar voorhoofd af. Gelukkig is Katja het inmiddels gewend. En ze krijgt er natuurlijk een hoop voor terug. Want nu mag ze een periode in Marokko vertoeven. En dat is natuurlijk wel erg leuk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!