Foto: Influencer Lies Zhara laat stootkussens bijna ontsnappen tijdens zwetende sportsessie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zomerse dagen vragen om zomerse outfits, maar Lies Zhara heeft misschien toch nét een te klein shirtje aangetrokken.

Als influencer is het natuurlijk aan Lies Zhara om de aandacht van haar volgers vast te houden. Niet dat ze daar veel moeite voor moet doen. Wie wil deze bloedhete blondine nou niet op zijn scherm voorbij hebben komen? Ook haar spannende technieken en bloedhete fotoshoots bewijzen dat Lies niet uit je feed mag ontbreken. En als je ons niet gelooft, kijk alleen maar naar dit plaatje.

Lies Zhara verwent volgers met spannend kijkje in barstend topje

Lies Zhara doet ons wel vaker versteld staan met haar uiteenlopende kledingkeuzes. Waar de knappe influencer de ene dag je doet watertanden in miniscule setjes en onthullende topjes, verdwijnt haar figuur de andere dag in oversized truien. Maar tijdens de zomer lijkt Lies toch iets meer naar het eerste te neigen. En als we dit bloedhete plaatje mogen geloven neemt ze het zelfs een stapje verder! Wij snappen het wel hoor. Warme dagen vragen om warme outfits, en de knappe influencer lijkt het ook te snappen. Logisch dus dat Lies Zhara schittert in werkelijk miniscule topjes. Wie kan daar nou over klagen? Wij krijgen er in ieder geval echt geen genoeg van. Dit pikante snoepje op haar Instagram alleen al zal je doen watertanden!

De niets verhullende outfit van Lies Zhara

Lies Zhara gaf haar volgers namelijk een onthullend kijkje tijdens haar sportroutine. In een piepklein topje en zowaar nog kleiner broekje poseert ze bezweet voor de camera. Maar haar roze wangen en glinsterende borstkas trekt nog geeneens de meeste aandacht. Lies heeft het plaatje namelijk vanuit een spectaculaire hoek genomen en laat daarbij echt alles zien van haar welgevormde boezem! Het dunne topje laat sowieso al weinig aan de verbeelding over, maar met deze duizelingwekkende inkijk had ze net zo goed geen kleding kunnen dragen. Ons hart gaat er spontaan sneller van kloppen. Het bijna stiekeme kijkje op haar onbedekte buik maakt het ook alleen maar heter. En dan hebben we het nog geeneens over haar strakke figuur gehad! Wij kunnen geen genoeg krijgen van het heerlijke plaatje. Op naar meer!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara knuffelt met harige vriendjes in niets verhullend topje

Gelukkig voor ons bevat de Instagram van Lies Zhara meer dan genoeg andere plaatjes om van te smullen. En gelukkig hoeven we niet lang te wachten, want de beeldschone blondine legt haar lange zonvakantie uitgebreid vast! Wij kunnen ons geluk er bijna niet van op. Kijk alleen deze heerlijke fotoshoot al. Lies verblind je bijna met haar glimlach terwijl ze met twee behaarde vriendjes knuffelt. En als kers op de taart: veel kleiner kunnen outfits niet worden! Haar loeistrakke topje alleen al geeft vol zicht op haar spectaculaire vormen en haar onbedekte buik en pittig klein broekje maakt het alleen maar beter. Je kan bijna totaan haar navel naar binnen kijken en wauw, is daar wat te zien. Het hondje in haar armen wordt zelfs bijna geplet door het beknellende topje! Zeker de foto waarin ze het kalfje een zoen geeft zal je versteld doen staan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lies Zhara (@lies_zhara)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?