Katja Schuurman betast zus op privé foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman heeft een innige band met haar zus Birgit. Op deze foto zie je hoe ver die band soms gaat. 

Hoewel het privé met Katja Schuurman iets minder gaat vanwege haar breuk met voormalig vriend Freek, gaat het met haar zusje Birgit echter een stuk beter. Die is namelijk in verwachting van haar nieuwe kindje. Een mooi moment, waar ook Katja enorm van kan genieten. Haar nieuwe neefje of nichtje haalt Katja helemaal uit de put en geeft haar weer iets moois om naar uit te kijken. Ze wilt het allerliefste nu al het kindje in haar handen houden. Maar dat gaat natuurlijk niet. Dan maar het beste alternatief, even knuffelen met de buik van Birgit.

Lees ook: Foto: Katja Schuurman is onderdeel van innig trio
Katja is enorm trots op haar jongere zusje

Katja is enorm trots op haar jongere zusje Birgit. Dat was ze natuurlijk altijd al, maar tijdens de zwangerschap neemt Katja de kans om het nog even een extra keertje te benadrukken. De twee zussen zijn redelijk hecht met elkaar en delen lief en leed. Het is dus fijn dat ze dit momentje even met elkaar kunnen delen. Terwijl Katja haar handen op de buik van haar zusje houdt, voelt ze pas hoe veel ze om haar familie geeft. En zij gelukkig ook om haar. Het geeft Katja dat extra zetje in de rug om over de breuk met Freek heen te komen. Daarbij is ze straks te druk om bezig te zijn met verdriet. Tante Katja moet straks komen oppassen, helpen met luiers verschonen en kleding helpen uitkiezen voor de baby. Dan kan ze helemaal niet meer bezig zijn met Freek, want dat kindje gaat alle aandacht opslokken. Het geeft Katja ook weer een mooi excuus om haar zusje iets vaker te zien, dan kunnen de twee nog meer naar elkaar toe groeien.
Katja heeft een mooie toekomst voor zich liggen

Katja gaat de komende tijd een mooie toekomst tegemoet en niet alleen maar door de komst van haar nieuwe neefje of nichtje. Ze mag de komende tijd weer gaan uitvinden wie ze is en waar ze van houdt. Dat klinkt vrij dramatisch, maar als je lang met een partner samen bent, dan raak je gewend om altijd met die persoon dingen te doen. Na een tijdje weet je niet meer wie je was zonder die persoon. Katja mag dat nu weer gaan uitvinden. En dat is een geweldige ervaring. Denk aan alle ‘eerste momenten’ die je weer kan ontdekken voor jezelf. Bijvoorbeeld het moment dat je jouw favoriete gerecht ontdekt. Of jouw eerste lange reis alleen weer maakt. Er liggen dus hele mooie momenten in het verschiet voor Katja. De verwachting is ook dat ze het daar zo druk mee zal krijgen, dat het nog wel even duurt voor je haar op televisie of in een film kan verwachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...