Katja Schuurman betast zus op privé foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman heeft een innige band met haar zus Birgit. Op deze foto zie je hoe ver die band soms gaat. 

Hoewel het privé met Katja Schuurman iets minder gaat vanwege haar breuk met voormalig vriend Freek, gaat het met haar zusje Birgit echter een stuk beter. Die is namelijk in verwachting van haar nieuwe kindje. Een mooi moment, waar ook Katja enorm van kan genieten. Haar nieuwe neefje of nichtje haalt Katja helemaal uit de put en geeft haar weer iets moois om naar uit te kijken. Ze wilt het allerliefste nu al het kindje in haar handen houden. Maar dat gaat natuurlijk niet. Dan maar het beste alternatief, even knuffelen met de buik van Birgit.

Lees ook: Foto: Katja Schuurman is onderdeel van innig trio

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja is enorm trots op haar jongere zusje

Katja is enorm trots op haar jongere zusje Birgit. Dat was ze natuurlijk altijd al, maar tijdens de zwangerschap neemt Katja de kans om het nog even een extra keertje te benadrukken. De twee zussen zijn redelijk hecht met elkaar en delen lief en leed. Het is dus fijn dat ze dit intieme momentje even met elkaar kunnen delen. Terwijl Katja haar handen op de buik van haar zusje houdt, voelt ze pas hoe veel ze om haar familie geeft. En zij gelukkig ook om haar. Het geeft Katja dat extra zetje in de rug om over de breuk met Freek heen te komen. Daarbij is ze straks te druk om bezig te zijn met verdriet. Tante Katja moet straks komen oppassen, helpen met luiers verschonen en kleding helpen uitkiezen voor de baby. Dan kan ze helemaal niet meer bezig zijn met Freek, want dat kindje gaat alle aandacht opslokken. Het geeft Katja ook weer een mooi excuus om haar zusje iets vaker te zien, dan kunnen de twee nog meer naar elkaar toe groeien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja heeft een mooie toekomst voor zich liggen

Katja gaat de komende tijd een mooie toekomst tegemoet en niet alleen maar door de komst van haar nieuwe neefje of nichtje. Ze mag de komende tijd weer gaan uitvinden wie ze is en waar ze van houdt. Dat klinkt vrij dramatisch, maar als je lang met een partner samen bent, dan raak je gewend om altijd met die persoon dingen te doen. Na een tijdje weet je niet meer wie je was zonder die persoon. Katja mag dat nu weer gaan uitvinden. En dat is een geweldige ervaring. Denk aan alle ‘eerste momenten’ die je weer kan ontdekken voor jezelf. Bijvoorbeeld het moment dat je jouw favoriete gerecht ontdekt. Of jouw eerste lange reis alleen weer maakt. Er liggen dus hele mooie momenten in het verschiet voor Katja. De verwachting is ook dat ze het daar zo druk mee zal krijgen, dat het nog wel even duurt voor je haar op televisie of in een film kan verwachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes.