Foto: Davina Michelle overdrijft op onzichtbaar optreden bij Radio 538

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle is een geweldige zangeres. Dat komt omdat ze zich altijd volledig inzet. Al mag het soms een tandje minder. 

Als zangeres is er bijna geen groter talent in Nederland te vinden dan Davina Michelle. Haar stemgeluid is overweldigend goed. Wat deze krachtige blondine beter maakt dan een hoop van de zangers en zangeressen in Nederland is het feit dat ze zich in elke situatie altijd voor de volle 100% geeft. Er is geen enkel moment waarin Davina te weinig van zichzelf geeft. Soms geeft ze echter wel een klein beetje te veel van zichzelf. Want hoewel haar inzet zeker de reden is dat ze zo populair is, hoeft niet elk optreden met dezelfde intensiteit gedaan te worden. Zo kan bijvoorbeeld een simpel radio optreden bij Radio 538 veranderen in een erg overdreven show, waar niemand echt op zit te wachten.

Lees ook: Foto: Davina Michelle laat zich insmeren voor nieuwe videoclip Hyper

Davina gaat helemaal los bij 538

Samen met haar band gaat Davina helemaal los bij Radio 538. Het is van geluk spreken dat ze met die energie de studio heel hebben gehouden. het scheelde niet veel of ze begonnen met spullen te gooien naar elkaar. Nu is het ook weer niet de bedoeling dat je een nummer als Hyper gaat spelen met de intensiteit van een schaakwedstrijd, dat snapt een kind ook. Maar om nu gelijk zo over de top te gaan doen, terwijl er bijna niemand kijkt is ook zo overdreven. Het is een radio optreden immers, dus er zullen weinig mensen die het op zullen vallen wat Davina aan het doen is, omdat die alleen maar haar stem meekrijgen. Maar de weinigen die ook de livestream van radio 538 mee kijken online of op hun televisie, zullen de wilde taferelen van Davina wel opgevallen zijn. En dat was eigenlijk iets wat ze niet meteen hadden willen zien. Het optreden was voor de kleine radio studio toch net een tandje te wild.

Davina geeft zich altijd helemaal bij een optreden

Hoewel het misschien niet meteen gepast was voor de setting is het toch bewonderingswaardig te noemen dat Davina zich zo ontzettend inzet voor de muziek. Haar gehele houding verandert op het moment dat ze moet gaan spelen. Ze is normaal gesproken zeker niet verlegen, maar er komt nog even een extra stukje zelfvertrouwen bij op het moment dat ze een microfoon in haar handen heeft. Dan kan ze niet anders dan volledig er voor gaan.

Davina haar nieuwe nummer is belachelijk goed

Het nieuwe nummer van Davina Michelle, getiteld Hyper, is belachelijk goed. De zangeres weet zichzelf enorm te overtreffen. Het is daarom ook logisch dat je haar zoveel op de radio hoort, want dit nummer verdient het om helemaal plat gedraaid te worden. Davina heeft weer een hit te pakken. Voor als je Davina haar nieuwe nummer nog niet gehoord hebt, dit is wat je mist.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Buitenkansje: 33 keer je inzet als Max Verstappen GP van Oostenrijk wint

Na een ietwat teleurstellend resultaat op Silverstone zint Max Verstappen op wraak tijdens de thuiswedstrijd van zijn ploeg Red Bull Racing. Bij BetCity wordt je vertrouwen in de Nederlandse wereldkampioen dit weekend royaal beloond! Nieuwe spelers krijgen zelfs een speciaal buitenkansje als ze zich nu aanmelden...

Foto: Beeldschone Natasja Gibbs zorgt voor opvallend moment bij Op1

Dankzij presentatrice Natasja Gibbs zit iedereen weer op het puntje van z'n stoel tijdens Op1!

Foto: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van heerlijke shoot

Jennifer Hofman deelt een foto uit de oude doos. Een foto van een prachtige shoot waar het er letterlijk wild en nat aan toe ging!