Jutta Leerdam maakt pirouette in zeer loszittende kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam bewijst keer op keer dat ze de mooiste schaatsster is van Nederland. Kijk maar naar haar nieuwste video!

Jutta Leerdam deelt spannende video

De schaatsster weet dat haar fans altijd zitten te wachten op nieuwe foto’s en video’s van haar. En dus besluit Jutta dat ze lang genoeg hebben gewacht. De blondine maakt een nieuwe video voor haar trouwe fans en ze kunnen hun vingers daarbij aflikken. Want de video is namelijk om van te smullen. Jutta Leerdam heeft haar nieuwste setje kleding aangetrokken en die moet natuurlijk wel even goed worden laten zien. En dat doet ze door een kleine pirouette te maken. Maar de sierlijke draai van Jutta zorgt er wel voor dat je meteen al haar loszittende kleding goed kan zien. En ook een klein beetje wat daaronder verborgen zit. Jutta maakt er op die manier wel weer een hele spannende video van. En haar fans zitten op het puntje van hun stoel te genieten van de mooie beelden.

Lees ook: Jake Paul smult van Nederlandse ballen en Jutta Leerdam is sprakeloos

Jutta Leerdam op weg naar Japan in losse outfit

Ondanks dat er best wel een heftig filter over de video heen zit, kan je alsnog flink genieten van de mooie vormen van het lichaam van Jutta Leerdam. De blondine heeft een warme trui aangetrokken. In dit weer is dat niet zo gek. Daarbij moet ze helemaal naar Japan reizen voor haar volgende schaatswedstrijd. Zin in die wedstrijd heeft ze zeker, maar de reis, die 24 uur duurt, staat haar toch een beetje tegen. Ondanks dat neemt ze toch nog even een leuk filmpje op voor haar fans. Zij smullen uiteraard van Jutta’s sierlijke rondje. Ze tilt per ongeluk haar trui een beetje op. Zo kan je alsnog een deel van het lichaam van Jutta zien. Wat ook opvalt is dat de schaatsster zelfs op een reisdag haar herkenbare oogmake-up draagt!

Lees ook: Jutta Leerdam heeft overduidelijk last van haar veel te strakke schaatspakje (Video)

Jutta Leerdam vermaakt fans uitstekend

De blonde schaatsster weet met haar video’s haar fans altijd wel te vermaken. Dat blijkt maar weer uit deze laatste video. Daar doet ze toch echt haar uiterste best om ervoor te zorgen dat al haar volgers kunnen genieten van haar sierlijke rondje. Want daar is het Jutta natuurlijk ook gewoon om te doen. Haar fans moeten net zo kunnen genieten van de dingen die ze onderneemt, als zij zelf. En dus doet de blondine haar uiterste best om altijd haar volgers te vermaken. Dat doet ze meestal door een leuk pakje aan te trekken, maar als die niet voorhanden zijn, dan lost ze het wel op een andere manier op. Bijvoorbeeld door een leuk rondje te draaien, waardoor je alsnog heel veel van haar lichaam te zien krijgt. En dat is natuurlijk niet verkeerd. Jutta houdt haar fans zo uitermate tevreden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!