Foto: Jutta Leerdam laat haar troeven bijna ontsnappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De schaatsster Jutta Leerdam weet weer al haar fans te betoveren door even op de grond te gaan liggen.

Jutta Leerdam knalt bijna uit topje op sportmat

Met haar prachtige verschijning weet Jutta Leerdam altijd haar volgers te imponeren. De blondine weet bijna net zo goed hoe ze foto’s en filmpjes moet maken, dan hoe ze races op het ijs moet winnen. De sporter weet vaak haar volgers volledig te overtuigen van hoe knap ze is. Het is voor Jutta wel elke keer weer een uitdaging hoe ze haar outfit moet aanpakken. De verleidelijke schaatsster wil namelijk nog wel eens een pakje aantrekken waar haar ‘dames’ bijna uit ontsnappen. En dat maakt het voor de blondine toch wel lastig om goede foto’s te maken af en toe. Maar zoals hieronder te zien is op haar sportmat, lukt het Jutta Leerdam toch weer keer op keer.

Prachtige Jutta Leerdam

De schaatsster weet altijd de aandacht te trekken met haar heerlijke verschijning. Mooi als ze is, probeert Jutta Leerdam de hoofden van haar mannelijke fans altijd helemaal op hol te laten slaan. Dat lukt het beste als ze weer een mooi inkijkje laat zien in haar mooie leven, of bijvoorbeeld een hele strakke broek aantrekt. Zo houdt Jutta Leerdam de gemoederen goed bezig.

Met haar blik laat Jutta Leerdam mannen smelten

Niet alleen Jutta Leerdam is zeer aantrekkelijk, ook haar blikken scoren hoog. Jutta Leerdam is extreem goed in het opzetten van zeer knappe blikken. Daarmee betovert ze haar volgers in een seconde. Kijk maar naar het heerlijke plaatje hieronder. Daarmee weet Jutta namelijk al haar volgers weer helemaal in haar greep te krijgen. Als Jutta zo naar je kijkt, dan voel je al je knieën zwak worden. Dat effect heeft Jutta Leerdam nou eenmaal op mannen.

Jutta Leerdam mag poseren voor Boss in strak topje

De knappe schaatsster heeft een leuke nieuwe klus binnen. De prachtige blondine mag namelijk gaan poseren voor Boss. En dat doet ze natuurlijk niet in zomaar een pakje. Haar is namelijk bijna in zijn geheel te zien in het strakke pakje wat ze draagt. Een klein bedekt Jutta haar prachtige ‘meiden’ nog een beetje. En dat laat net genoeg aan de verbeelding over om ervoor te zorgen dat alle volgers van Jutta smullen van deze foto. De blondine weet met haar fijne al haar volgers weer zeer tevreden te stellen. Geen wonder dat ze door Boss gevraagd is om voor hen model te staan. Dat is iets wat Jutta Leerdam absoluut wel kan. En ze doet het ook met veel plezier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...