Jutta Leerdam geniet van de zon in nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Meestal kan je schaatssters op het ijs terugvinden, maar soms zijn ze juist in hele andere gebieden te vinden. Bijvoorbeeld op een warm strand. Jutta denkt graag terug aan die warme dagen.

Jutta Leerdam, misschien wel de populairste schaatsster van het land, denkt met plezier terug aan de dagen dat ze nog op vakantie mocht. Lekker met haar snuitje in de zon, leunend tegen de palmbomen. Als het aan Jutta ligt kunnen die warme dagen niet snel genoeg terugkeren. Ze plaatst een leuke vakantiefoto op haar Insta waarin ze heerlijk geniet van een strand vol palmbomen.

Lees ook: De leren laarsjes van Jutta Leerdam
Jutta’s training days

Jutta is de laatste tijd vooral bezig met haar trainingsschema. Tijd om te genieten van de zon heeft ze dus helaas maar weinig. Ze heeft een erg intens trainingskamp afgerond, waarbij ze twee weken lang, dag in, dag ui, heel gefocust bezig is geweest met het verbeteren van haar conditie. Aansterken, sneller worden, alles om als de beste uit de bus te komen. En hoewel het een intense periode was, laat het straks hopelijk wel resultaat zien.
Het zonnetje in huis

Jutta kan dus niet naar de zonnige stranden toe en haar dagen zitten vol met trainen, trainen en nog eens trainen. Dat betekent natuurlijk niet dat ze alleen maar hard aan het werk is. Zoals elke sporter weet is een balans tussen werk en ontspanning hartstikke belangrijk. Daarom neemt Jutta af en toe een heerlijk momentje voor haarzelf. Thuis in het zonnetje maakt ze alvast haar volgende vakantieplannen. Waarschijnlijk een land met veel palmbomen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!