Jutta Leerdam geniet van de zon in nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Meestal kan je schaatssters op het ijs terugvinden, maar soms zijn ze juist in hele andere gebieden te vinden. Bijvoorbeeld op een warm strand. Jutta denkt graag terug aan die warme dagen.

Jutta Leerdam, misschien wel de populairste schaatsster van het land, denkt met plezier terug aan de dagen dat ze nog op vakantie mocht. Lekker met haar snuitje in de zon, leunend tegen de palmbomen. Als het aan Jutta ligt kunnen die warme dagen niet snel genoeg terugkeren. Ze plaatst een leuke vakantiefoto op haar Insta waarin ze heerlijk geniet van een strand vol palmbomen.

Lees ook: De leren laarsjes van Jutta Leerdam

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta’s training days

Jutta is de laatste tijd vooral bezig met haar trainingsschema. Tijd om te genieten van de zon heeft ze dus helaas maar weinig. Ze heeft een erg intens trainingskamp afgerond, waarbij ze twee weken lang, dag in, dag ui, heel gefocust bezig is geweest met het verbeteren van haar conditie. Aansterken, sneller worden, alles om als de beste uit de bus te komen. En hoewel het een intense periode was, laat het straks hopelijk wel resultaat zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Het zonnetje in huis

Jutta kan dus niet naar de zonnige stranden toe en haar dagen zitten vol met trainen, trainen en nog eens trainen. Dat betekent natuurlijk niet dat ze alleen maar hard aan het werk is. Zoals elke sporter weet is een balans tussen werk en ontspanning hartstikke belangrijk. Daarom neemt Jutta af en toe een heerlijk momentje voor haarzelf. Thuis in het zonnetje maakt ze alvast haar volgende vakantieplannen. Waarschijnlijk een land met veel palmbomen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!