OG3NE deelt kijkje achter de schermen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zusjes Vol zitten vol verassingen tijdens hun spectaculaire nieuwe concert. Met een heerlijk zomergevoel treden ze op tijdens de Summer Vibes Live Shows. De eerste show zit er op, maar er komen er nog meer aan. En daar zijn ze nu heel hard voor aan het oefenen. En daar laten ze jou graag iets van zien. 

Lekker zomerse sferen, leuke muziek en een feest van jewelste. Dat beloven de zusjes van OG3NE met hun nieuwe concerten. En daar zijn ze zelf zo enthousiast over dat ze flink aan het repeteren zijn geslagen. Ze zetten alles op alles om hun fans de leukste ervaring te geven. Thuis op de bank oefenen de zusjes alvast hun nieuwe nummers. En dat delen ze natuurlijk graag met hun fans.

Lees ook:  FOTO: Amy Vol van OG3NE gaat diep
De laatste loodjes

De zusjes zijn hard aan de slag om ook de andere optredens van de Summer Vibes Live Shows tot een succes te maken. En de voorbereidingen die ze daarbij treffen delen ze graag op hun Instagram. Zo deelt Lisa maar al te graag een kijkje achter de schermen bij de repetities. Die zitten er gelukkig voor haar ook weer op. En daar is ze zo te zien maar al te blij mee.

og3ne lisa

OG3NE door het Dolly heen

De laatste tijd mogen de zusjes Vol erg veel leuke dingen doen. Zo traden ze een paar dagen terug op met een medley van allerlei Dolly Parton nummers. En daar waren de zangeressen natuurlijk maar al te blij mee. In de volle zon mochten ze helemaal los gaan. En dat zorgde ervoor dat de lieftallige zusjes door het dolle, of ja, door het Dolly kan je beter zeggen, heen waren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!