Joy Beune laat zich helemaal zien in video met heerlijke hoogtepuntjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Joy Beune is verkozen tot held van de maand en laat dan ook letterlijk al haar hoogtepunten zien!

Joy Beune is verkozen tot held van de maand maart. De volgers van heldenmagazine hebben haar verkozen tot held. Dit heeft ze dan ook zeker verdiend na een aantal zeer sterke sportieve maanden. Helden magazine heeft een mooie video gemaakt met veel hoogtepunten van Joy Beune erin. Je ziet hoe ze hard aan het trainen is om constant bij de top te behoren. Dit levert dan ook een aantal prachtige beelden op voor ons mannen. We zien Joy een aantal keer flink diep door haar knietjes gaan bij het squat-rek. Ook zie je een aantal lekkere zweterige beelden van Joy in haar strakke schaatspakjes. Wil jij de video zelf bekijken? Klik dan op deze link. 

Joy Beune heeft geweldig schaatsseizoen achter de rug

Het schaatsseizoen is afgelopen en Joy Beune kan terugkijken op een goed seizoen. Ze ontwikkelt zich steeds verder en maakt de grote verwachtingen eindelijk waar. Toen Joy bij de junioren uitstekende resultaten behaalde, lagen de verwachtingen erg hoog. Toen zij de overstap maakte naar de senioren vielen de resultaten toch een beetje tegen. Waar dit precies mee te maken had kon niemand achterhalen. Misschien was het die hoge druk van al deze verwachtingen.

Sinds Joy de overstap heeft gemaakt naar Team IKO heeft ze zich erg goed ontwikkeld. Toen ze in 2019 overstapte naar de senioren vielen haar prestaties dus een beetje tegen. In 2022 verhuisde ze naar Team IKO. We zien vanaf 2022 dan ook veel meer positieve uitslagen. Zou het dan toch volledig aan het team hebben gelegen? Ze mag in ieder geval enorm trots zijn op haar resultaten de afgelopen tijd, dus haar status als held van de maand is volledig terecht.

Joy Beune Kjeld Nuis

Joy Beune heeft een relatie met Kjeld Nuis

Joy Beune heeft een relatie met haar vriend Kjeld Nuis. Kjeld Nuis is net als Joy een schaatser. Joy werd lange tijd gezien als ‘de vriendin van’. Ze heeft de laatste twee jaar toch ook flink naam gemaakt voor zichzelf. De gouden medailles vliegen haar om de oren. Ze is in ieder geval enorm blij met haar vriend Kjeld, want de twee plaatsen vaak foto’s op Instagram waar de verliefdheid er vanaf spat.

Meer zien van Joy Beune doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe blonde schaatsster Joy Beune? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst Joy de mooiste momenten uit haar carrière. Ook geeft ze een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!