Video: Schaatsster Joy Beune laat stiekem haar feestende teamgenotes zien in spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Joy Beune maakt een leuk filmpje voor haar fans waarop het net lijkt alsof ze helemaal alleen is, tot je iets beter kijkt…

De mooie video van Joy Beune

Joy heeft onlangs weer ontzettend mooie resultaten behaald op het ijs. En daarom is ze dat nu een beetje aan het vieren. Je denkt in eerste instantie als je de video van Joy ziet, dat ze dat helemaal in haar eentje doet. Maar niets is minder waar,  want als je dan nog eens kijkt zie je haar ploeggenoten in de reflectie van de bril die ze draagt. Joy viert samen met haar  ploeggenotes de overwinning. De video van de mooie blondine kan je hier bekijken!

De mooie looks van schaatsster Joy Beune

Als je de prachtige foto’s van deze blonde schaatsster bekijkt, is het duidelijk waarom ze zo’n impact heeft op haar fans. Met een stralende glimlach en een betoverende uitstraling weet Joy haar publiek telkens weer te charmeren. Zowel op als buiten het ijs weet Joy zich op een uiterst charmante manier te presenteren. Dat is nogal bewonderenswaardig van de schaatsster. Ze laat zien dat ze niet alleen een getalenteerde sportvrouw is, maar ook een ware schoonheid, door middel van haar mooie foto’s.

De intrigerende blik van schaatsster Joy Beune

Een van de vele talenten van Joy Beune is haar vermogen om haar prachtige foto’s te nog net even een stukje mooier te maken met haar bijzondere blik. Haar ogen lijken je tot diep in je ziel aan te kijken, waardoor haar fans zich direct verbonden voelen. Joy weet precies hoe ze haar charisma moet gebruiken om haar publiek te betoveren, en dat doet ze keer op keer met haar betoverende foto’s. De mooie schaatsster zet even haar intrigerende blik op, doet haar haartjes goed en maakt vervolgens de ene na de andere mooie foto voor haar fans.

De Verbluffende Schaatspakjes van Joy Beune

Als er iets is dat de aandacht trekt bij het kijken naar de foto’s van Joy Beune, zijn het wel haar strakke en stijlvolle schaatspakjes. Deze pakjes, die perfect om haar passen, benadrukken haar fraaie vormen en atletische bouw. Haar fans kunnen niet anders dan genieten van het prachtige schouwspel dat de foto’s bieden. Het is maar weer duidelijk dat Joy Beune met haar mooie pakjes een hoop losmaakt bij haar fans. Die zijn gelijk helemaal van de kaart als ze Joy weer mogen bewonderen in een van haar leuke pakjes.

Joy Beune weet met haar foto’s haar fans flink betrokken te houden

De stijlvolle blondine weet met haar mooie outfit haar fans wel weer flink betrokken te houden bij haar avonturen als schaatsster. Ze deelt dan ook de meest uiteenlopende momenten met haar fans. Van de mooie overwinningen tot de momenten die minder goed gaan, zoals bijvoorbeeld de diskwalificaties waar Joy mee te maken heeft gehad in het verleden. Omdat Joy zowel haar tegenslagen als overwinningen deelt, voelen fans zich nog meer verbonden tot de schaatsster. En dat zorgt dat ze haar met de grootste zorg en aandacht blijven volgen.

Wil je nou nog meer zien van Joy Beune? Ga dan richting Instagram

Op haar Instagram profiel heeft Joy nog veel meer mooie foto’s van zichzelf staan. En die zijn ook absoluut de moeite waard om even te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op.