WNL-presentatrice Nejifi Ramirez lokt kijkers met extreem aantrekkelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

WNL-presentatrice Nejifi Ramirez weet precies hoe ze haar kijkers in kan pakken met deze prachtige foto’s!

Presentatrice Nejifi Ramirez weet wel wat ze op haar Instagrampagina moet plaatsen om extra kijkers naar het o zo vroege programma Goedemorgen Nederland te lokken! De presentatrice heeft een Zuid-Amerikaanse afkomst en bijbehorende schoonheid, en dat spreekt blijkbaar veel van de vroege vogels wel aan. Wat ook opvalt is dat Nejifi een best wel leuke Instagrampagina heeft met veel berichten waarbij ze weinig kleding draagt. Dit terwijl ze toch een vrij serieus programma presenteert. De mannen zul je er in ieder geval niet over horen klagen. Nejifi houdt overduidelijk van hoge temperaturen, want ze deelt ontzettend veel vakantiefoto’s in warme landen. Dit doet ze in luchtige kleding! Wil jij zelf alle foto’s van de presentatrice bekijken? Klik dan op deze link.

Nejifi Ramirez

Heeft Nejifi Ramirez een vriend?

Veel van haar volgers vragen zich dan ook af of deze presentatrice een vriend heeft. Het antwoord op deze vraag is nee. Nejifi is nog single, dus mannen, als je deze brunette wel ziet zitten, sla je slag. De presentatrice heeft een Chileense vader, haar moeder is Ecuadoriaan. Nejifi is zelf opgegroeid in het Nederlandse Zwolle. Nejifi maakte in 2023 de overstap van de NOS naar WNL. Hier presenteert ze ‘Goedemorgen Nederland’. Nejifi is zelf enorm blij met deze overstap. Tegelijkertijd maakte ook voormalig model Tanja Kok de overstap naar Goedemorgen Nederland. Zij werkte hiervoor voor Hart van Nederland.

Meer zien van Nejifi Ramirez doe je op haar Instagrampagina

Wil jij nou nog meer beelden zien van presentatrice Nejifi Ramirez? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier post de brunette de beste vakantiefoto’s. Ze geeft vaak een kijkje in haar leven en laat ook beelden zien van haar werk. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.