Jetske Schrijver is grote winnaar van RTL Verkiezingsdebat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jetske Schrijver leidde het verkiezingsdebat op RTL niet alleen in goede banen, maar fluisterde ook stiekeme woordjes in je oor…

‘Van welke partij is die Jetske Schrijver eigenlijk?’ Aan de reacties te zien maakte de blondine behoorlijk wat indruk op de kijker tijdens het verkiezingsdebat. Jetske, die ook Editie NL en het RTL Nieuws presenteert, wist de ruziënde politici op een goede manier te temmen en zag er de hele avond bovendien piekfijn uit. Hoewel ze dus helaas niet verkiesbaar is, was de kijker duidelijk over wie het debat ‘gewonnen’ heeft: dat is die verleidelijk fluisterende Jetske!

Lees ook: De hectische nieuwsdag van Jetske Schrijver

Jetske Schrijver fluistert tijdens RTL-debat

Toen het debat net begonnen was kwam Jetske Schrijver nog een beetje onwennig over. Ze stond een aantal keer op de verkeerde plek, waardoor ze naast Frits Wester letterlijk in de schaduw kwam te staan. Gelukkig herpakte de RTL-presentatrice zich. Dat begon met een technisch foutje waar de kijker van smulde. De microfoon van Jetske stond iets te lang open, waardoor heel Nederland haar ‘zachtjes’ over het instarten van filmpjes hoorde fluisteren richting de regisseur. Het zorgde voor een heerlijk verzachtend momentje op een avond vol harde woorden. Precies wat we nodig hadden!

And the winner is…

Ook werd de presentatrice geprezen om haar optreden vóór de camera. Ze was volgens veel kijkers niet allen onberispelijk gekleed, maar viel ook op weinig spreekfoutjes te betrappen. Het introduceren van de politieke stellingen was een monsterklus op autocuegebied, maar Jetske sloeg zich er dapper doorheen! Toen ze ook inhoudelijk nog haar steentje bij mocht dragen stelde ze ook niet teleur. Ze was fel, maar niet maniakaal, aardig, maar niet te lief en bovendien streng waar nodig. Conclusie van de kijker: Jetske Schrijver is de winnaar van het verkiezingsdebat!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Ashley Zaat deelt spannende video van backstage party in korte jurkjes

Ashley Zaat is altijd kleurrijk gekleed. Ook nu heeft ze weer een heerlijk kleurrijk jurkje aan.

Video: Wilde Dionne Stax laat zich zakken in strak tuigje

Dionne Stax verbaast haar volgers elke keer weer. Nu doet ze gekke dingen in een wel erg strak tuigje!

Video: Bandjes van Anna Nooshin knappen tijdens nachtelijk avontuurtje

Anna Nooshin laat het graag zien als ze een nachtelijk avontuurtje heeft, maar in deze video trekt de aandacht toch wel heel erg naar haar toe.