Jetske Schrijver is grote winnaar van RTL Verkiezingsdebat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jetske Schrijver leidde het verkiezingsdebat op RTL niet alleen in goede banen, maar fluisterde ook stiekeme woordjes in je oor…

‘Van welke partij is die Jetske Schrijver eigenlijk?’ Aan de reacties te zien maakte de blondine behoorlijk wat indruk op de kijker tijdens het verkiezingsdebat. Jetske, die ook Editie NL en het RTL Nieuws presenteert, wist de ruziënde politici op een goede manier te temmen en zag er de hele avond bovendien piekfijn uit. Hoewel ze dus helaas niet verkiesbaar is, was de kijker duidelijk over wie het debat ‘gewonnen’ heeft: dat is die verleidelijk fluisterende Jetske!

Lees ook: De hectische nieuwsdag van Jetske Schrijver

Jetske Schrijver fluistert tijdens RTL-debat

Toen het debat net begonnen was kwam Jetske Schrijver nog een beetje onwennig over. Ze stond een aantal keer op de verkeerde plek, waardoor ze naast Frits Wester letterlijk in de schaduw kwam te staan. Gelukkig herpakte de RTL-presentatrice zich. Dat begon met een technisch foutje waar de kijker van smulde. De microfoon van Jetske stond iets te lang open, waardoor heel Nederland haar ‘zachtjes’ over het instarten van filmpjes hoorde fluisteren richting de regisseur. Het zorgde voor een heerlijk verzachtend momentje op een avond vol harde woorden. Precies wat we nodig hadden!

And the winner is…

Ook werd de presentatrice geprezen om haar optreden vóór de camera. Ze was volgens veel kijkers niet allen onberispelijk gekleed, maar viel ook op weinig spreekfoutjes te betrappen. Het introduceren van de politieke stellingen was een monsterklus op autocuegebied, maar Jetske sloeg zich er dapper doorheen! Toen ze ook inhoudelijk nog haar steentje bij mocht dragen stelde ze ook niet teleur. Ze was fel, maar niet maniakaal, aardig, maar niet te lief en bovendien streng waar nodig. Conclusie van de kijker: Jetske Schrijver is de winnaar van het verkiezingsdebat!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!