WOW: Shelley Vol is niet zo vol meer.

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het mag gezegd worden, Shelley Vol is een ongelofelijk mooie vrouw! Waar de meeste Nederlanders vooral maar aan blijven komen tijdens de lockdown, heeft Shelley de kans gegrepen om echt iets te doen aan die coronakilo’s. En niet zonder succes, want het resultaat is verbluffend. Chapeau!

Shelley Vol, een derde van het trio OG3NE, heeft de laatste paar maanden duidelijk niet stil gezeten. Ze heeft de lockdown gebruikt om flink aan zichzelf te werken. Al die training pakt duidelijk goed uit voor Shelley. Een paar maanden later, en maar liefst 25 kilo lichter, ziet ze er fantastisch uit. Hoe heeft Shelley dit voor elkaar gekregen? Wat is haar gouden tip?

Lees ook: het hilarische ‘geheim’ van Lisa Vol van OG3NE

Het roer om

Geen hevige dansfeestjes meer, niet naar de sportschool en zelfs een avondwandeling zit er tegenwoordig niet meer in. Genoeg reden voor de meeste mensen om een extra zak chips en een fles wijn open te trekken en zich dan maar lekker te laten gaan. Shelley dacht er duidelijk anders over en besloot om eindelijk wat te doen aan haar . Niet dat ze er voorheen niet mooi uitzag, maar Shelley wilde duidelijk verbetering. En na hard werken is haar dat ook gelukt, en het resultaat ziet er heel goed uit.

Tijdens Een Rondje Hazes, de liveshow in het teken van Andre Hazes, konden kijkers voor het eerst vol indruk het nieuwe uiterlijk van Shelley bewonderen. Zelfs tussen een tafeldansende Emma Heesters, was Shelley het gesprek van de avond. Haar gewichtsverlies bleef alles behalve onopgemerkt. Samantha Steenwijk, die de hele avond filmpjes maakte, vond Shelley er heel goed uitzien. Ook weet ze het geheim van Shelley, het Alizonne dieet.

Lees ook: Emma Heesters danst wild op tafel

Ali..wat?

Het Alizonne dieet is een bekend dieet onder bekend Nederland. Shelley is dan ook zeker niet de eerste die zich eraan waagt. Van Trijntje Oosterhuis tot Shirma Rouse, iedereen raakt zijn kilo’s ervan kwijt. Het is net team Ali B. kiezen in The Voice of Holland. Het begint met Ali en je valt er hoe dan ook mee af. Alizonne alleen is natuurlijk niet genoeg. Genoeg sporten is ook zeker belangrijk. Dieet en beweging, zo simpel kan het dus zijn.

Shelley kan op deze manier straks andere BN’ers nog tips gaan geven over hoe ze die summer body moeten krijgen. Wellicht dat ze kan beginnen met voormalig profvoetballer Wesley Sneijder. Zijn dieet lijkt de laatste jaren vooral te bestaan uit de menukaart bekijken en roepen ‘Die eet ik!’.

Lees ook: Yolanthe verslindt Los Angeles, Wesley borrelnootjes

Before and after

Shelley is dus bijna onherkenbaar veranderd door haar dieet. Omdat ze wat aan de kleine kant is valt haar gewichtsverlies ook des te meer op. Shelley kan super trots zijn op wat ze bereikt heeft. En voor wie zich afvraagt hoe groot het verschil is tussen Shelley Vol en Shelley ‘minder’ Vol, kan hieronder de before en after foto nog even goed bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...