De hectische nieuwsdag van Jetske Schrijver

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Biden’s inauguratie, de Avondklok, de nasleep van de toeslagenaffaire en de Britse variant van het Corona virus. Het waren hectische dagen voor journalisten, maar nieuwslezeres Jetske Schrijver lust ze rauw.

Lees ook: Charlotte Nijs maakt Mark Rutte af tijdens corona-persconferentie

De meesten kennen Jetske Schrijver waarschijnlijk vooral van het RTL4-programma EditieNL, maar ook bij RTL Nieuws schuift ze regelmatig aan als nieuwslezeres. Gelukkig maar, want al die Corona maatregelen klinken veel beter uit haar mond. Op een dag als vandaag heeft Jetske een hoop te doen om de kijkers thuis geïnformeerd te houden. En achter de schermen ziet dat er best indrukwekkend uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jetske (@jetske.schrijver)

In 2014 begon Jetske als nieuwslezer bij Editie NL. Maar het was nooit Jetske’s droom om op tv te komen. Haar passies zijn het nieuws, wereldproblematiek en journalistiek, dus ze hoopt ooit nog langere reportages of documentaires te mogen maken. Als ze die dan ook zelf presenteert zullen er in ieder geval genoeg mensen blijven kijken. Want wat het nieuws ook is, zolang Jetske het vertelt, klinkt het goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.