De hectische nieuwsdag van Jetske Schrijver

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Biden’s inauguratie, de Avondklok, de nasleep van de toeslagenaffaire en de Britse variant van het Corona virus. Het waren hectische dagen voor journalisten, maar nieuwslezeres Jetske Schrijver lust ze rauw.

Lees ook: Charlotte Nijs maakt Mark Rutte af tijdens corona-persconferentie

De meesten kennen Jetske Schrijver waarschijnlijk vooral van het RTL4-programma EditieNL, maar ook bij RTL Nieuws schuift ze regelmatig aan als nieuwslezeres. Gelukkig maar, want al die Corona maatregelen klinken veel beter uit haar mond. Op een dag als vandaag heeft Jetske een hoop te doen om de kijkers thuis geïnformeerd te houden. En achter de schermen ziet dat er best indrukwekkend uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jetske (@jetske.schrijver)

In 2014 begon Jetske als nieuwslezer bij Editie NL. Maar het was nooit Jetske’s droom om op tv te komen. Haar passies zijn het nieuws, wereldproblematiek en journalistiek, dus ze hoopt ooit nog langere reportages of documentaires te mogen maken. Als ze die dan ook zelf presenteert zullen er in ieder geval genoeg mensen blijven kijken. Want wat het nieuws ook is, zolang Jetske het vertelt, klinkt het goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.