Irritante Wilfred Genee maakt Albert Verlinde woedend: “Je neemt het niet serieus!”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: YouTube

Wilfred Genee is tijdens zijn werk lang niet altijd even serieus. Daar reageert men achter de schermen lang niet altijd even positief op. Ook Albert Verlinde was Wilfred even goed zat…

Albert Verlinde was te gast bij de mannen van Vandaag Inside. Hierbij blikte Wilfred even terug naar zijn werkzaamheden met Albert tijdens een uitzending van Boulevard. Albert Verlinde, die vroeger Boulevard presenteerde, heeft toentertijd ooit een uitzending gemaakt samen met Wilfred Genee. Tijdens het repeteren nam Wilfred Genee, presentator van Vandaag Inside, het lang niet altijd even serieus. Albert Verlinde kon dit nooit zo goed hebben en werd dan woedend op Wilfred. Wilfred maakte vaak grapjes over de onderwerpen waar ze over moesten repeteren, Albert Verlinde zei dan altijd woedend: “Je neemt het niet serieus!” Gelukkig kan hij er nu om lachen.

Grensoverschrijdend gedrag achter de schermen

Het gesprek tussen de twee die terugblikten op deze tijd, kwam voort uit het onderwerp grensoverschrijdend gedrag achter de schermen. Dit onderwerp is namelijk erg actueel met het uitkomen van het rapport van de commissie-Van Rijn over grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij NPO. Hierbij is geconstateerd dat 3 op de 4 werknemers binnen de NPO grensoverschrijdend gedrag heeft ervaren. Dit komt neer op zo’n 1484 werknemers, wat natuurlijk enorm veel is.

Wilfred Genee dreigt weg te lopen tijdens uitzending

Tijdens de aflevering met Albert Verlinde dreigt Wilfred zelfs weg te lopen… Dit is natuurlijk bedoeld als een grapje. Hij imiteert hier Caroline van der Plas. Zij liep namelijk weg tijdens een debat nadat er op een hele nare manier dingen tegen haar worden gezegd door meneer de Groot. wat er precies is gezegd wordt niet duidelijk gemaakt. De mannen van Vandaag Inside speculeren hier nog even over. Johan denkt namelijk te weten dat het gaat over de TikTok filmpjes van Caroline van der Plas. de Groot zou hebben gezegd dat haar filmpjes nogal eenzijdig en creatief geknipt zijn.

Meer zien van Vandaag Inside?

Wil jij meer zien van de mannen van Vandaag Inside? Neem dan zeker even een kijkje op het Instagram account.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!