Foto: Knappe schaatsster Joy Beune (24) kan wel opwarmertje gebruiken in ijskoude omgeving

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De prachtige schaatsster Joy Beune heeft het duidelijk koud op haar nieuwe plaatje en verlangt naar wat warmte. Haar eigen foto’s maken mannen dan weer ontzettend heet. 

Joy Beune staat bij veel mannen bekend als een ontzettend mooie dame. Dat merk je wel aan alle leuke foto’s die ze plaatst. De reacties die daarop volgen zijn alleen maar lovend. Nu heeft de blondine ook weer een plaatje gedeeld uit het koude Calgary. En daar moet ze nog wel even wennen aan de koude temperaturen, al is het niet erger dan Nederland. Daarbij staat Joy meestal op de schaatsbaan, waar de temperatuur ook niet al te hoog ligt, dus het valt allemaal wel mee. Maar toch verlangt de blondine naar een beetje warmte. Dat is dan wel weer ironisch, want van haar mooie plaatjes krijgen de Nederlandse mannen het juist ontzettend warm. Misschien moet ze gewoon even een half uurtje naar zichzelf kijken om op te warmen.

Joy Beune begint op te warmen in de sportschool

Om de kou te ontvluchten, duikt Joy Beune de sportschool in. Daar zijn de temperaturen toch wel iets aangenamer te noemen. De blondine weet ontzettend veel mooie content te maken in de sportschool. Ze is dan ook niet alleen bezig met haar oefeningen, maar ook met het tevreden houden van haar fans. Die willen natuurlijk allemaal mooie foto’s van Joy zien en de blondine willigt dat verzoek graag in. Met haar mooie vormen en geweldige looks weet ze van elke foto weer een festijn te maken. Kijk maar even mee op de foto hieronder en geniet van de prachtige gymlook van Joy Beune.

Joy Beune ziet er goed uit in strakke outfits

De mooie blondine heeft iets met het dragen van strakke pakjes. Nu ziet ze er meestal ook echt geweldig uit in die strakke outfits, dus ergens is het wel logisch. Kijk maar naar haar schaatspakjes, of bijvoorbeeld naar haar mooie outfit in de gym. Dan merk je meteen dat ze er ontzettend goed uit ziet op het moment dat ze een vrij strak pakje aan heeft. Haar mooie contouren worden dan pas echt goed zichtbaar. Door die strakke pakjes kan je goed zien waar al dat harde werk eigenlijk voor was. Joy heeft niet voor niks lopen zwoegen in de sportschool. Na al dat harde werk kan je nu optimaal genieten van de fijne vormen van schaatsster Joy Beune.

Joy Beune mag eindelijk opwarmen met een warme koffie

Na een tijdje in de kou te hebben rondgelopen en haar training te hebben afgerond, is het dan echt tijd voor een beetje ontspanning. Joy Beune geniet intens van een ontzettend lekkere cappuccino, terwijl ze nog een foto maakt voor haar fans. Zo laat Joy weten dat het goed met haar gaat. Haar fans vinden dat natuurlijk erg fijn. Die genieten altijd van elke foto van de mooie blondine. Joy weet met dit plaatje haar fans weer een beetje inzicht te geven in haar dag en haar leven. En dat is exact wat ze willen.

Meer zien van Joy Beune kan op Instagram

Als je nou geen genoeg kan krijgen van Joy Beune, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft ze namelijk nog veel meer mooie foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!