Foto: Jutta Leerdam gooit haar afgetrainde achterzijde in de strijd tijdens modellenklus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam gooit haar mooiste kant in de strijd voor een modellenklus. Deze foto’s mag je echt niet missen!

Jutta Leerdam heeft een klus als model aangenomen om een tasje te promoten. Ze laat overduidelijk zien dat ze wel weet hoe je iets moet verkopen. Ze gooit namelijk haar afgetrainde kadetjes in de strijd. Dit levert ons weer de mooiste beelden op van de fitte schaatsster. Op haar Instagram heeft ze een hele slidepost laten zien met foto’s waarop ze het tasje promoot. Dit doet ze door de mooiste poses aan te nemen, waarbij ze niet bang is om teveel te laten zien… Wil je deze prachtige poses van de knappe Jutta zien? Kijk snel hier!

Waarom is Jutta Leerdam het perfecte model?

Jutta Leerdam doet wel vaker soortgelijke klusjes en dat is natuurlijk ook niet gek. Welk bedrijf wil haar nou niet inhuren als model? Ze heeft de perfecte looks en is natuurlijk topfit. Ze is ook zeker niet bang om haar sterkste kanten in de strijd te gooien en daarnaast heeft ze ook een blik waarmee ze je heel diep in je ziel aankijkt. Om warm van te worden. Welke man zit nou niet op foto’s van deze dame te wachten?

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam kan met gemak mee in modellenwereld

Jutta Leerdam heeft als schaatsster qua fitheid een streepje voor op andere modellen. Ze is gebouwd om te sporten en dat is ook wel te zien. Wanneer ze niet aan het schaatsen is houdt ze er van om te zwemmen, hardlopen, rolschaatsen en natuurlijk fitnessen. Dat ze erg sportief is, is dus ook goed te zien. Op haar Instagram laat ze regelmatig een filmpje zien van haar befaamde work-outs.

Strak schaatspakje is dé outfit van Jutta Leerdam

Naast foto’s en filmpjes van Jutta’s intense work-outs in de sportschool, staat haar Instagram ook vol met plaatjes in extreem strakke schaatspakjes. Hierin komt haar troeven perfect naar voren, waardoor ze zoveel fans heeft weten te verkrijgen. Geen wonder dat haar vriendje Jake Paul bij bijna elke wedstrijd van de knappe blondine aanwezig is!

Relatie tussen Jake Paul en Jutta Leerdam

Jutta Leerdam heeft al een tijdje een relatie met Jake Paul. Jake Paul is enorm bekend geworden over de hele wereld. Dit komt omdat de Amerikaan samen met zijn broer erg populair geworden is op YouTube. Jake Paul heeft ook een aardige bokscarrière opgebouwd. Het stel ziet er nog steeds enorm verliefd uit. Op Instagram en TikTok delen ze beide de leukste momenten samen. Ondanks dat ze aan de andere kant van de wereld wonen, zijn ze erg vaak samen te vinden. Jake Paul moedigt Jutta vaak aan tijdens haar belangrijke schaatswedstrijden. Dat is ook niet zo gek als je haar foto’s in haar schaatspakjes hebt bekeken.

Jutta Leerdam Jake Paul

Meer zien van Jutta Leerdam? Bekijk haar Instagram!

Wil jij nou nóg meer prachtige foto’s zien van de knappe schaatsster? Kijk dan even op haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...