GTST gaat door met experimenteren: aflevering valt weg

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl elk laboratorium ter wereld bezig is met het zoeken naar een corona-vaccin, blijven de ‘wetenschappers’ van Goede Tijden, Slechte Tijden ook experimenteren. Vooralsnog slagen veel van hun proefjes. Het nieuwste probeersel, de 4-daagse uitzendweek, is volgens RTL goed gevallen bij de kijker. Die kijkers beginnen er nu wel achter te komen dat Stephanie van Eer, Bo Maerten, Marly van der Velden en consorten ze in de maling aan het nemen zijn…

fijne Koningsdag! Huh? Het was toch Bevrijdingsdag? Bij Goede Tijden, Slechte Tijden ging er gisteren even iets mis. Nadat heel Nederland de Bevrijdingsdagspeech van de Koning op een lege Dam had gekeken, kregen ze de te laat uitgezonden Koningsdag-aflevering van GTST nog voor de kiezen. Koekhappen na de maaltijd dus.

Lees ook: Bo Maerten zorgt voor piek bij GTST

RTL gebruikt GTST-kijker als proefkonijn

Omdat we dankzij het coronavirus vaker thuis zitten in de avond, zijn we ook veel meer op onze tv aangewezen. Tv-stations als RTL genieten daarvan. Nu de kijker toch al in een kooi zit, worden ze als proefkonijnen behandeld: er werd bij gebrek aan nieuwe afleveringen gekeken of een vierdaagse uitzendweek werkte in het GTST-format. Kort antwoord: Ja. Maar het inplannen van thema-afleveringen (bijvoorbeeld Koningsdag) blijkt wel een stuk lastiger met zo weinig uitzenddagen.

Na een paar weken experimenteren weten ze bij RTL nu: de kijker slikt het. Zodra er weer ‘gewoon’ afleveringen opgenomen kunnen worden, gaat RTL dus door met vier afleveringen per week. Dat is niet het enige: Meerdijk mag zich opmaken voor nóg een grote, besmettelijke schok…

Corona komt naar Goede Tijden, Slechte Tijden

We zagen gisteren voor het eerst wat die korte soapweek met de afleveringen doet. De Koningsdag-aflevering viel nu op Bevrijdingsdag. Ze hebben in Meerdijk nog nooit van Corona gehoord, maar blijkbaar hebben ze ook moeite met het concept van ’n kalender.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Hoewel Stephanie van Eer nu nog op de gezellige rommelmarkt haar Koningsdag-liedje mocht voordragen aan een dicht op elkaar staand publiek, kan het zomaar zijn dat ook zij en haar medespelers binnenkort aan het coronavirus blootgesteld worden. Zenderbaas Peter van der Vorst kondigde onlangs aan dat ook zij nu met het coronavirus aan het experimenteren geslagen zijn. Niet om de mensheid te helpen, maar om te onderzoeken of een Corona-verhaallijn in GTST zou werken.

Bo Maerten en Marly van der Velden binnenkort in quarantaine?

Gaat Marly van der Velden (Nina) haar soapvetes nu per videocall uitvechten? Moet Bo Maerten (Amelie) haar kunst voortaan online verkopen? Kan Caroline de Bruijn (Janine) überhaupt nog veilig naar het ziekenhuis? Zulke afleveringen zullen, net als die verkeerd geplande Koningsdagepisode, een beetje als oud nieuws aanvoelen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door GTST VOORUIT! (@gtstspoilers) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Max Verstappen kijkt verlekkerd naar Kelly Piquet op zomerse kiekjes

Max Verstappen is inmiddels een nationale held geworden vanwege zijn vele prestaties op de racebaan. Maar ook hij verdient even een vakantie. 

Foto: Jackie Groenen showt bijzonder luchtkussen in zwembad

Voetbalster Jackie Groenen moest een paar weken geleden nog flink presteren, maar kan ondertussen gewoon genieten van haar luchtkussen.

Foto: Puck Moonen deelt smerig kiekje na nat avontuur

Puck Moonen heeft geen zin om te stoppen met trainen, zelfs als het weer zo gek doet. Dat is bewonderingswaardig, maar levert rare foto's op.