GTST-actrice Sophie Bouquet buigt over wastafel in superkort rokje (video’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sophie Bouquet laat iedereen goed naar binnen kijken in de badkamer!

Actrice Sophie Bouquet laat zichzelf van een compleet andere kant zien! Ze heeft een hele andere look en zorgt er bovendien voor dat volgers even goed onder haar rokje kunnen kijken!

Sophie Bouquet neemt risico met rokje

Onze bekende actrice, vooral bekend van Goede Tijden Slechte Tijden, Sophie Bouquet, weet iedereen te verrassen door haar look helemaal te veranderen. Normaal gesproken draagt Sophie veel neutrale kledingstukken zonder specifiek thema. Maar op haar recente foto kunnen we zien dat de brunette haar stijl compleet heeft omgegooid. Ze draagt een shirt dat van haar schouder afvalt met het gezicht van Gene Simmons van de band Kiss. Daarbij draagt ze een kort rokje dat nog maar net alles bedekt! Als ze dan over de wastafel buigt, zie je opeens veel meer! In de caption staat dan ook: “I wanna rock and roll all night!” Deze caption past perfect bij wat ze allemaal heeft geplaatst. Ook de volgers van Sophie vinden het prachtig en zeggen bijvoorbeeld: ”Wowwww jij bent mooi!”, ”Om op te vreten jij!”’ en ”Knappe meid!”

Klik hier om zelf de video te bekijken!

Actrice Sophie Bouquet

Actrice Sophie Bouquet speelt in nieuwe horrorfilm Jimmy

Sophie Bouquet heeft een rol in de horrorfilm ‘Jimmy’. De opnames voor de film zijn onlangs begonnen en we kunnen allemaal van Sophie genieten in augustus wanneer de film in de bioscoop zal draaien. Ook zullen andere bekende acteurs en actrices te zien zijn in de film, zoals Rick Paul van Mulligen, Isa Hoes en Thijs Boermans. De film ‘Jimmy’ gaat over een groep vrienden die een true crime podcast beluisteren en erachter komen dat degene achter de podcast slechte bedoelingen heeft. Ze ontdekken dat hoe langer je naar de podcast luistert, hoe groter de kans is dat Jimmy je komt opzoeken. Het zal dus een interessante film worden. Vele fans van Sophie kijken ernaar uit om haar te mogen zien acteren in de film.

Meer zien van Sophie Bouquet? Dat kan op Instagram

Op het Instagram-kanaal van Sophie Bouquet kun je nog veel meer mooie foto’s en video’s bekijken van de prachtige actrice. Ze laat zichzelf van vele kanten zien en zo kunnen we up-to-date blijven over haar acteerwerk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Joy Beune (25) niest álle kleding van haar lijf op het strand (video)

Joy Beune niest één keer, en ineens zit ze zonder kleding op een exotische locatie...

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!