Gluurder Suzanne Schulting geniet intens van de overburen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is weer terug in het land en de schaatsster geniet van alle positieve berichtjes die ze krijgt, bijvoorbeeld van de buren. 

Het ziet er misschien een beetje gek uit, een video maken die zo ver inzoomt op het huis van de buren, maar het heeft wel een goede reden. De buren hebben namelijk een boodschap voor de ruit gehangen die alleen maar voor Suzanne bestemd kan zijn. Vier medailles! Als dat geen compliment aan Suzanne is. Die hartjes zeggen genoeg: hier geniet Suzanne het meeste van na thuiskomst van Olympische Spelen. De buren van Suzanne proberen op hun manier een lieve boodschap over te brengen en dat lukt ze aardig. Er is alleen een klein probleem, Suzanne heeft blijkbaar ongegeneerd zicht op de zolderkamer van haar buren. Als dat in de toekomst maar goed gaat. Voordat Suzanne straks hele spannende beelden kan maken van haar buurtjes.

Lees ook: Bloedfanatieke Suzanne Schulting zwijgt over rivaal Irene Schouten: ‘niets mee te maken’

Suzanne Schulting gebruikt vier gewonnen medailles als ultieme foto accessoire

Geen tasje siert de heup van schaatsster Suzanne Schulting, maar vier loodzware en welverdiende medailles. De sporter met het prachtige lichaam gebruikt haar nieuwe medailles als ultiem accessoire op de foto. En dat ziet er natuurlijk indrukwekkend uit. Met haar medailles imponeert Suzanne gelijk. Al helemaal omdat ze er een vrij indringende blik bij geeft. Dankzij deze foto kan je eigenlijk niet meer om Suzanne Schulting heen. Ze maakt zichzelf door middel van één foto gelijk onsterfelijk. Dit is wat mensen in de toekomst te zien krijgen als ze de legendarische overwinningen van Suzanne op gaan zoeken. Geen slechte eerste indruk in dat geval.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Suzanne legt haar ‘ruzie’ met Irene Schouten bij op lieve foto

Suzanne en rivaal Irene Schouten deden het allebei uitmuntend op de Olympische Spelen. Weliswaar deden ze mee op verschillende onderdelen, maar het publiek kon niet anders dan deze winnende dames met elkaar vergelijken. Suzanne wilde daar eigenlijk niks van hebben en kapte elke vraag, waarin zij vergeleken werd met Irene Schouten, gelijk af. Het leek wel alsof de twee ruzie hadden, of in ieder geval een sterke rivaliteit. Nu de Spelen voorbij zijn, lijken de twee sportvrouwen het weer bijgelegd te hebben met elkaar. Dat kan je zien aan de lieve manier waarop ze met elkaar omgaan. Je zou zo zeggen dat Suzanne en Irene de beste vriendinnen zijn als je deze foto bekijkt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Suzanne is niet meer te stoppen na vier gewonnen medailles

Vier medailles heeft ze binnen en ze wordt onthaald als de beste schaatsster van het land. Wat valt er nog te winnen voor Suzanne? Waarschijnlijk wil de prachtige brunette over vier jaar nog een gooi doen naar gouden medailles. Maar daarna? Dat weet Suzanne misschien zelf ook nog niet helemaal. Voorlopig eerst maar even genieten van deze prachtige overwinning. Want dat heeft ze absoluut verdiend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Foto: Monica Geuze laat haar rijpe perziken bijna ontsnappen

Monica Geuze is lekker op vakantie! En om deze warme bestemming goed in te leiden, besluit de influencer om een uiterst pikante foto online te zetten..