Frans Bauer start “Juice war” tussen Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

 Het is nog lang niet klaar in de oorlog tussen Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer. Deze keer staat Frans Bauer in de hoofdrol.

Frans Bauer weet conflict tussen twee dames weer aan te wakkeren

Het is alweer even geleden dat Yvonne Coldeweijer voor de rechter moest verschijnen om een video waarin ze Rachel Hazes flink aanpakt. De twee dames liggen elkaar daarom ook totaal niet. En hoewel de storm wel is gaan liggen, wakkert die soms weer een beetje aan door mensen die zich in het conflict mengen. Deze keer kwam dat uit onverwachtse hoek, namelijk door zanger Frans Bauer. Nadat Frans zijn steun had betuigt naar Yvonne toe, was hij opeens welkom bij ‘Holland zingt Hazes’, wat door Rachel wordt georganiseerd. Alsof Rachel hem zo uit kamp Yvonne probeert weg te halen. En zo maken de twee vrouwen opeens weer ruzie, deze keer om Frans Bauer.

Yvonne Coldeweijer vindt het maar verdacht

Dat Frans Bauer opeens welkom is bij ‘Holland Zingt Hazes’ vindt Yvonne Coldeweijer maar verdacht. Rachel is volgens haar continu aan het opletten wat Yvonne doet en wie haar steunt en daarop aan het reageren. Frans Bauer zei onlangs over Yvonne dat ze goed bezig is: “Superknap, meisje is eigenlijk Privé, Story, Weekend, alles in een. Heeft een eigen kledingwinkel, doet dat goed. Dan denk ik: als ik jouw vader zou zijn, zou ik trots zijn op wat je hebt bereikt.” Dat viel natuurlijk in het verkeerde keelgat bij Rachel Hazes. Die moest Frans natuurlijk weg zien te halen uit kamp Yvonne. Niet veel later mocht Frans zingen bij ‘Holland zingt Hazes’, maar dat zal hem ongetwijfeld wat gekost hebben. Yvonne twijfelt er in ieder geval aan: “Nou, hij mag éindelijk komen. Hij is eindelijk uitgenodigd. Hij, die persoonlijk André Hazes senior – en daarmee bedoel ik de enige echte André Hazes – gekend heeft. What the f*ck, Rachel? Hoezo nu ineens wel?”

Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes: hoe zat het nou?

Als je het hele conflict tussen de twee bekende dames gemist hebt, het zat ongeveer zo. Ze noemde Rachel Hazes in een van haar video’s “zeer narcistisch” en nog wat andere dingen. En dat vond Rachel natuurlijk niet kunnen. Daarom dwong ze bijna Yvonne de video te verwijderen. Maar Yvonne durfde de strijd wel aan en dus belandde de twee vrouwen in de rechtbank. Uiteindelijk verloor Yvonne en werd de video verwijderd. Maar ze maakte wel even duidelijk dat ze zich niet zomaar omver liet duwen.
Frans Bauer daagt Rico Verhoeven uit

Nu Frans deze ‘juice war’ weer nieuw leven heeft ingeblazen, voelt hij zich bijzonder zelfverzekerd. Hij besluit dan ook om een andere BN’er uit te dagen. En dat is niemand minder dan Rico Verhoeven. De zanger is ervan overtuigd dat Rico wel een echt gevecht kan gebruiken en daagt de vechter uit tot een rondje in de ring. Misschien dat Frans hiermee wel iets te veel hooi op zijn vork haalt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...