Foto’s van Romee Strijd, Boerin Annemiek & meer Weekend Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl jij dit weekend de hort op was, is er een heleboel gebeurd! Onder andere Romee Strijd, Boerin Annemiek, Robin Martens en Welmoed Sijtsma lieten van zich horen (en vooral zien), en onze vingervlugge forumleden brachten al dit moois naar het Mannenzakenforum.

Boerin Annemiek

Boerin Annemiek is de reden dat we dit seizoen met z’n allen Boer Zoekt Vrouw kijken. Het was dit weekend tijd voor een nieuwe ronde dates. De jonge koehouder gooide haar benen in de strijd. Alsof die brievenschrijvers nog niet overtuigd genoeg waren!

boerin annemiek

Welmoed Sijtsma

Wat hebben niet achter een talkshowtafel verbergen!

Welmoed

Robin Martens

Je hebt spiegelselfies, en je hebt spiegelselfies. Robin Martens heeft er verstand van. Je moet ’n keer extra klikken, maar dat is het waard.

Romee Strijd

We bewaren het beste voor ’t laatst. Internationaal topmodel Romee Strijd heeft voor de gelegenheid het aller-allerkleinste setje lingerie uit de catalogus aangetrokken. Deze kan je zonder moeite met twee vingers openmaken. Sterker nog, een flinke zucht wind zal het klusje ook wel klaren.

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...