Foto’s van Romee Strijd, Boerin Annemiek & meer Weekend Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl jij dit weekend de hort op was, is er een heleboel gebeurd! Onder andere Romee Strijd, Boerin Annemiek, Robin Martens en Welmoed Sijtsma lieten van zich horen (en vooral zien), en onze vingervlugge forumleden brachten al dit moois naar het Mannenzakenforum.

Boerin Annemiek

Boerin Annemiek is de reden dat we dit seizoen met z’n allen Boer Zoekt Vrouw kijken. Het was dit weekend tijd voor een nieuwe ronde dates. De jonge koehouder gooide haar benen in de strijd. Alsof die brievenschrijvers nog niet overtuigd genoeg waren!

boerin annemiek

Welmoed Sijtsma

Wat hebben niet achter een talkshowtafel verbergen!

Welmoed

Robin Martens

Je hebt spiegelselfies, en je hebt spiegelselfies. Robin Martens heeft er verstand van. Je moet ’n keer extra klikken, maar dat is het waard.

Romee Strijd

We bewaren het beste voor ’t laatst. Internationaal topmodel Romee Strijd heeft voor de gelegenheid het aller-allerkleinste setje lingerie uit de catalogus aangetrokken. Deze kan je zonder moeite met twee vingers openmaken. Sterker nog, een flinke zucht wind zal het klusje ook wel klaren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!