Foto: Boerin Annemiek Koekoek laat enorme joekel zien in nauwsluitend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het is feest, want de zwangere Annemiek Koekoek deelt een nieuwe foto, waarin ze haar mooie vormen wel heel goed laat zien. 

Boerin Annemiek Koekoek, bekend van haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw in 2019, deelt opnieuw een stukje van haar privéleven met haar fans. Na een tijd van gelukkige momenten met haar nieuwe vriend Charlie, kondigde Annemiek met trots aan dat ze in mei hun eerste kindje verwachten. Een bijzondere kerst met de zwangere Annemiek Koekoek staat voor de deur. Gelukkig ziet Annemiek er nog geweldig uit aan de foto’s te zien.

Boerin Annemiek’s onthullende Instagramplaatje

Annemiek verwent haar fans met onthullende kijkjes achter de schermen, en haar recente Instagramplaatje spreekt boekdelen. Ze deelt trots haar steeds meer groeiende buik, die vanwege de zwangerschap groter en groter zal worden. Laatst deelde ze ook al een leuke foto. Met een oogverblindende glimlach kon je zien dat Annemiek op de schoot van haar nieuwe liefde, Charlie zat. De liefde tussen het stel spat van de foto’s af, waarbij Charlie haar stevig bij de heupen vasthoudt en zelfs lijkt te blozen.

Boerin Annemiek heeft de liefde gevonden

Inmiddels heeft Annemiek haar geluk gevonden in de liefde met Charlie. Het koppel is nu meer dan een jaar samen en heeft besloten om het redelijk privé te houden. Annemiek en Charlie verwachten in mei hun eerste kindje. De trotse boerin deelt dat haar zwangerschap voorspoedig verloopt en dat ze zich prima voelt. Het koppel bereidt zich voor op een bijzondere kerst met een groeiende verwachting. Als je de foto’s van Annemiek bekijkt, dan zie je al dat de liefde er werkelijk waar vanaf spat. Dat belooft in ieder geval mooie en vooral hele warme feestdagen te worden in huize Koekoek. Zelfs nu ze zwanger is, weet Annemiek daar ongetwijfeld een feestje van te maken.

Boerin Annemiek Koekoek kan haar geluk niet op

Gelukkig voor Annemiek is het eindelijk gelukt om een serieuze vriend te vinden die niets liever wil dan met haar op de boerderij zijn. De brunette, die vaak de knapste boerin van Nederland wordt genoemd, heeft aan aandacht geen gebrek gehad. In een video van Boer Zoekt Vrouw vertelt Annemiek het goede nieuws van haar nieuwe liefde. Het stel is al meer dan een jaar samen, wat aantoont dat het een serieuze relatie is. Annemiek straalt van verliefdheid en vertelt dat ze elke dag dolblij is om thuis te komen bij Charlie, die haar echt laat voelen als “zijn meisje.”

De mooie feestdagen van Annemiek Koekoek

Terwijl Annemiek Koekoek en haar vriend Charlie zich voorbereiden op de komst van hun eerste kindje, lijkt de toekomst van dit boerenkoppel gevuld te zijn met liefde en geluk. De glimlach van Annemiek straalt niet alleen op Instagram, maar ook in haar persoonlijke leven, waar ze de liefde heeft gevonden en nu uitkijkt naar de prachtige ervaring van het ouderschap. Met een hart vol liefde en een groeiende familie sluit Annemiek het jaar af, en haar fans kijken uit naar wat het nieuwe jaar zal brengen voor deze stralende boerin.

Meer zien van Annemiek Koekoek doe je op Instagram

De echte fans van Annemiek weten het al. Om meer te zien van deze brunette moet je naar haar Instagram pagina gaan. Daar zie je nog veel meer van de mooie boerin. Dus, waar wacht je nog op?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.