Strippende Spielberg-dochter overtreft haar vader

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze is de dochter van een van ’s werelds bekendste regisseurs. En, alhoewel de meeste ‘kinderen van’ niet uit de schaduw van hun ouders weten te treden, is dat Mikaela Spielberg wél gelukt. En hoe.

Mikaela regisseert, produceert én speelt in haar films

Waar papa Spielberg het ‘slechts’ bij het regisseren en produceren van kaskrakers houdt, weet dochterlief Mikaela Spielberg wel beter. Zij produceert haar films ook nog eens en om daar nog een schepje bovenop te doen heeft ze zelf ook nog eens de hoofdrol. Wel moet gezegd worden dat het genre waarop Mikaela zich focust iéts verschilt met dat van paps.

Mikaela houdt zich namelijk bezig met het -genre. Iets wat een bewuste keuze is geweest, aldus de Spielberg-telg zelf. Ze vindt het namelijk belangrijk dat anderen vrolijk worden van haar werk. Één ding is zeker: dat doel is bereikt. Mikaela houdt het overigens wel bij in haar eentje. Ze wil namelijk wel respectvol naar haar vriend toe blijven. Ja precies.

Papa Spielberg maakt zich zorgen

Je had het wellicht al wel een beetje zien aankomen: papa Spielbergs reactie. Geheel naar verwachting is die niet zo heel positief. Alhoewel de beste man zegt zijn dochter te ‘steunen in haar keuzes’, maakt hij zich wel zorgen. Niet eens zo zeer om Mikaela, maar om impacht die dit avontuur heeft op de rest van zijn kids. En ja, geef de beste man eens ongelijk.

Spielberg is niet de enige!

Stephen Spielberg is echter lang niet de enige bekendheid wiens dochter de overstap maakt naar de ‘volwassenenindustrie’. The Matrix-acteur Laurence Fishburne ging Spielberg namelijk al eens voor. Zijn dochter maakte in 2010 een sextape met als doel ‘net zo bekend te worden als Kim Kardashian‘, aldus Montana zelf.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!