Strippende Spielberg-dochter overtreft haar vader

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze is de dochter van een van ’s werelds bekendste regisseurs. En, alhoewel de meeste ‘kinderen van’ niet uit de schaduw van hun ouders weten te treden, is dat Mikaela Spielberg wél gelukt. En hoe.

Mikaela regisseert, produceert én speelt in haar films

Waar papa Spielberg het ‘slechts’ bij het regisseren en produceren van kaskrakers houdt, weet dochterlief Mikaela Spielberg wel beter. Zij produceert haar films ook nog eens en om daar nog een schepje bovenop te doen heeft ze zelf ook nog eens de hoofdrol. Wel moet gezegd worden dat het genre waarop Mikaela zich focust iéts verschilt met dat van paps.

Mikaela houdt zich namelijk bezig met het p***o-genre. Iets wat een bewuste keuze is geweest, aldus de Spielberg-telg zelf. Ze vindt het namelijk belangrijk dat anderen vrolijk worden van haar werk. Één ding is zeker: dat doel is bereikt. Mikaela houdt het overigens wel bij s**s in haar eentje. Ze wil namelijk wel respectvol naar haar vriend toe blijven. Ja precies.

Papa Spielberg maakt zich zorgen

Je had het wellicht al wel een beetje zien aankomen: papa Spielbergs reactie. Geheel naar verwachting is die niet zo heel positief. Alhoewel de beste man zegt zijn dochter te ‘steunen in haar keuzes’, maakt hij zich wel zorgen. Niet eens zo zeer om Mikaela, maar om impacht die dit avontuur heeft op de rest van zijn kids. En ja, geef de beste man eens ongelijk.

Spielberg is niet de enige!

Stephen Spielberg is echter lang niet de enige bekendheid wiens dochter de overstap maakt naar de ‘volwassenenindustrie’. The Matrix-acteur Laurence Fishburne ging Spielberg namelijk al eens voor. Zijn dochter maakte in 2010 een sextape met als doel ‘net zo bekend te worden als Kim Kardashian‘, aldus Montana zelf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mikaela (@thereal_mikaelaspielberg) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Libra Lounge W/Keisha (@the_libra_lounge_with_keisha_) op

 

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten