Foto: S10 laat zich flink onder handen nemen in spannend schapenwolletje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres S10 wordt even flink onder handen genomen door make-artiesten voordat ze het nieuws gaat presenteren gehuld in spannend schapenwolletje! 

S10 wordt flink onder handen genomen backstage

Oh, wat een avontuur! S10, de meester van transformatie, ondergaat een heuse make-up sessie voor de opnames. En niet zomaar een make-up sessie, nee nee, deze keer wordt S10 flink onder handen genomen terwijl ze gehuld is in een spannend schapenwolletje, oftewel haar favoriete trui. Terwijl de make-upartiesten zich uitleven met penselen en poeders, kijkt S10 met grote ogen toe in de spiegel. De trui lijkt bijna net zo als zijzelf, alsof het schapenwolletje zijn eigen metamorfose ondergaat. Het is een unieke ervaring die je niet elke dag ziet. Terwijl de kleuren op het gezicht van S10 tot leven komen, lijkt de trui steeds enthousiaster te worden. Misschien heeft hij stiekem ook wel een passie voor make-up. Wie weet? En zo gaat het avontuur verder, met S10 die zichzelf transformeert in een ware kunstuiting, gehuld in haar betoverende schapenwolletje. Het is een spektakel dat je niet wilt missen.

Lees ook: Onverwacht! S10 toont foto van vriendje en onthult relatie

S10 vertoont wel hele kleine oogjes na optreden!

Na een spectaculair optreden heeft zangeres S10 wel hele kleine oogjes. De energie en passie die ze op het podium heeft laten zien, hebben haar oogjes een beetje doen krimpen. Het lijkt wel alsof ze een geheime formule heeft gevonden om zo’n intense show neer te zetten. Echter lijkt ze wel een beetje diep in het glaasje te hebben gekeken. Bij haar Instagram-post zegt ze: “Ik weet het ook allemaal niet joh!!” Maar wees gerust, achter die kleine oogjes schuilt nog steeds de stralende ster die we kennen. S10’s sprankelende persoonlijkheid laat zich niet zomaar dimmen. Ze heeft misschien kleine oogjes, maar haar charisma is nog altijd groot. Haar fans kijken vol bewondering naar de foto’s na het optreden en kunnen niet anders dan lachen om die schattige, kleine oogjes. Het is een blijk van haar toewijding en inzet om haar kunst met de wereld te delen.

Zangeres S10 totaal overweldigd na geweldige show

S10, de zangeres die harten verovert, is totaal overweldigd na een adembenemende show in AFAS Live. Het publiek heeft haar met open armen ontvangen en ze kan het gewoon niet geloven. Met tranen van vreugde in haar ogen bedankt ze haar fans voor hun onvoorwaardelijke steun. De energie in de zaal was ongekend, en S10 voelde elke noot die ze zong tot in haar ziel resoneren. Het was alsof de muziek haar en het publiek samenbracht in een magisch moment van verbondenheid. Terwijl ze het applaus in ontvangst neemt, voelt S10 zich nederig en dankbaar. Ze realiseert zich dat het haar fans zijn die haar naar deze ongelooflijke hoogten hebben gebracht. Het is een wervelwind van emoties die haar overrompelt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!