Nicol Kremers deelt foto van ruw ritje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicol Kremers heeft een heerlijk nieuw plaatje online gezet, alleen neemt ze daar wel een hele bijzondere houding aan. 

Het muurtje waar Nicol Kremers op zit is uiterst oncomfortabel

Nicol Kremers is tegenwoordig helemaal opgeslokt door de wereld van haar fanpagina. En dat betekent dat ze zich alleen nog maar bezig houdt met het maken van de meest interessante beelden voor haar fans. Die moeten grotendeels betalen om de foto’s en filmpjes van Nicol te zien, maar de knappe brunette gooit graag wat voorproefjes op haar Instagram, zodat mensen kunnen zien waar ze hun geld aan uit kunnen geven. De verleidelijke dame heeft nogal een bijzondere plek gekozen om voor de camera te gaan zitten. Het muurtje waar de knappe dame op zit lijkt namelijk niet bijzonder comfortabel te zijn. Maar gelukkig was het allemaal de moeite waard, want de foto’s van Nicol zien er weer erg goed uit.

De vormen van Nicol Kremers

Je kan op de foto van het Nicol goed haar verschijning kijken. De brunette heeft dan ook een opvallende verschijning waar haar fans echt van smullen. Daarom kon ze ook relatief makkelijk de overstap maken naar dit soort beelden. Er zijn namelijk genoeg mensen die haar daarin willen ondersteunen. Dat blijkt maar weer. En dat doen ze allemaal om maar een blik te mogen werpen op Nicol. Je kan er op de foto al een beetje van genieten.

Nicol Kremers maakt volgers blij

Alsof de pakjes nog niet genoeg waren, weet Nicol Kremers haar volgers ook nog eens enorm te plezieren met de poses die ze aanneemt. En dat zorgt er weer voor dat al haar volgers helemaal wild worden van haar. Hoe ze zichzelf presenteert naar haar fans toe en in welke houding ze gaat staan heeft daar natuurlijk ook van alles mee te maken.

Nicol Kremers blijft gelukkig nog veel voorproefjes delen

Misschien dat Nicol op den duur niet meer zulke foto’s op Instagram zal zetten, maar voorlopig is ze nog voornamelijk bezig met het opbouwen van een groep volgers op het platform. En dus deelt ze de ene na de andere foto in de hoop dat het mensen naar haar pagina zal leiden. Met zulke foto’s kan het haast niet anders of Nicol heeft al een hoop fans te pakken die elke maand een bedrag inleggen om naar deze dame te mogen kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!