Foto: Sylvana IJsselmuiden laat je dubbel zien in spannend Duits pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sylvana IJsselmuiden heeft veel mooie vriendinnen. En daarmee gaat ze graag op de foto in wel hele bijzondere pakjes. 

De mooie blondine heeft besloten om een foto te maken in een ontzettend leuk pakje. Ze doet een promotie met twee andere influencers en daarvoor moet ze een typisch Duits pakje aan. En laat dat Sylvana nou uitstekend staan. De mooie presentatrice laat weer het beste van zichzelf zien op het leuke kiekje, waarvan je hieronder een voorproefje kan zien. In haar Duitse pakje weet ze haar prachtige vormen nog eens goed in het zonnetje te zetten. Die komen uitstekend tot zijn recht. Ze worden mooi omhoog gepushed door de outfit. Sylvana weet er ook nog eens zo’n typisch speelse blik, die ze inmiddels wel heel erg goed onder controle heeft, op te zetten. Zo wordt het plaatje wel heel leuk. Bekijk de hele foto hier!

Sylvana IJsselmuiden en Juultje Tieleman zijn een gouden combinatie

Naast Sylvana staat een andere ontzettend bekende dame te poseren. Sylvana IJsselmuiden mag deze promotie actie namelijk samen doen met Juultje Tieleman. En ook zij ziet er in haar Duitse pakje natuurlijk ontzettend goed uit. De dames weten wel hoe ze zich moeten kleden om een mooi resultaat te halen op de foto. Nu wordt het sowieso lastig om een slechte foto van hen te kunnen maken, want elk plaatje met Juultje of Sylvana erop ziet er eigenlijk al perfect uit. De dames lijken in ieder geval het grootste plezier te hebben samen. Maar dat moet haast ook wel als je samen zo’n verkleedactie mag uitvoeren.

De fans van Sylvana zien dubbel van de mooie foto

Sylvana IJsselmuiden laat haar fans met de mooie foto wel een beetje dubbel zien. Drie mooie blondines op een rij, en allemaal in een speels Duits pakje gehuld. Dat is natuurlijk wel heel erg leuk om naar te kijken. Het werkt ook wel een beetje hypnotiserend de foto. Als fan van de mooie blondine zou je uren naar het plaatje kunnen staren. Sylvana heeft haar fans in ieder geval weer iets gegeven waar ze enorm van kunnen genieten. Met haar foto zorgt de mooi blondine er weer goed voor dat haar fans ontzettend kunnen genieten.

Meer zien van Sylvana IJsselmuiden? Kijk op Instagram

Mocht dit nou smaken naar meer, dan moet je even de Instagram pagina van Sylvana in de gaten houden. Daar staan namelijk nog veel meer mooie plaatjes van de blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.