Foto: Suzanne Schulting en Irene Schouten laten hun strakke achterzijde zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De mooie dames hebben nu weer iets leuks bedacht voor hun volgers. Na een succesvol WK laten ze zich van hun beste kant zien op de foto.

Natuurlijk zijn Suzanne Schulting en Irene Schouten altijd al ontzettend mooi, maar op de foto hieronder wordt dat nog even net iets meer duidelijk. Suzanne deelt hem op haar social media en laat natuurlijk gelijk aan Irene weten dat het plaatje klaarstaat. Wat zien de dames er toch weer een partij bijzonder uit. Het plaatje is van achter geschoten, dus je kan goed zien wat voor impact al die trainingen hebben op het mooie figuur van beide schaatssters. Met gouden medailles op zak hoeven beide vrouwen zich voorlopig niet meer te bewijzen. Maar toch vonden ze het nodig om dit mooie plaatje nog even de wereld in te slingeren. En dat is natuurlijk helemaal niet erg.

Irene Schouten is de koningin van het ijs

Irene Schouten heeft zichzelf gevestigd als een ware koningin op het ijs. Haar recente overwinningen hebben haar in de schijnwerpers geplaatst als een van de meest indrukwekkende atleten in de schaatswereld. Met een prestatie die niemand hiervoor nog gezien heeft, door best wel belabberd te starten en zich vervolgens keihard terug te pakken, heeft ze de medailles veroverd. Het is een prestatie die maar weinigen kunnen evenaren. Buiten de ijsbaan weet Irene ook te schitteren met haar warme glimlach en mooie figuur. Dat zie je wel op alle leuke foto’s die ze deelt van zichzelf. Irene is een bron van vermaak en inspiratie voor haar volgers, die het heerlijk vinden om naar haar mooie foto’s te kijken.

Suzanne Schulting aan de top van de schaatswereld

Momenteel heeft iedereen het, terecht, over Irene Schouten, maar laten we die andere schaatstopper vooral niet vergeten. Suzanne Schulting, een stralende ster in de schaatswereld, weet keer op keer te imponeren met haar charme. Zelfs gehuld in een dikke jas straalt ze nog altijd. Suzanne weet dan ook elk kledingstuk er mooi uit te laten zien. De meeste foto’s van Suzanne laten haar zien in een van haar schaatspakjes en dat is een feestje voor het oog. Maar ook buiten de baan om weet Suzanne allemaal mooie foto’s te maken. Zo heeft ze allemaal leuke pakjes die ze maar al te graag aan haar fans laat zien. En dat doet ze door de ene na de andere leuke foto van zichzelf online te delen.

Nederlandse schaatssters weten wel hoe ze foto’s moeten maken

Niet alleen Suzanne en Irene, maar ook de rest van de Nederlandse schaatssters weten hoe ze een goede foto van zichzelf moeten schieten. Het lijkt bijna een vast onderdeel te zijn van hun training, als je er zo eens naar gaat kijken. De mooie dames hebben absoluut een streepje voor op andere mooie vrouwen in Nederland. Waar dat dan precies aan ligt is voor iedereen gokken. Het heeft ongetwijfeld wat te maken met de combinatie van al die mooie schaatspakjes, brede glimlachen en goede figuurtjes. Daar wordt iedereen namelijk blij van om te zien.

Bekijk op Instagram meer van Suzanne en Irene

De leuke schaatssters hebben online nog veel meer mooie foto’s van zichzelf staan. Bekijk daarom op Instagram nog meer mooie foto’s van Irene Schouten en Suzanne Schulting!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!