Foto: Suzanne Schulting laat prachtige beentjes zien op bloedheet dakterras

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De eerste zomerse temperaturen van het jaar zijn aangebroken, en onze topschaatsster Suzanne Schulting plukt daar volop de vruchten van! 

Suzanne Schulting laat beentjes lekker bruinen!

Suzanne Schulting, onze Nederlandse schaatskoningin, laat op deze foto haar prachtige beentjes zien op een bloedheet dakterras. En wat ziet ze er goed uit! Ze lijkt te genieten van de zon en het mooie uitzicht, terwijl ze ons allemaal jaloers maakt met haar perfecte figuur. Het is mooi om te zien hoe Suzanne ook buiten de schaatsbaan zo’n sterke en onafhankelijke vrouw is. Ze is niet bang om haar vrouwelijkheid te laten zien en straalt zelfvertrouwen uit op deze foto. Ze is een rolmodel voor veel jonge vrouwen en inspireert hen om hun eigen pad te volgen en te geloven in zichzelf. Het is ook fijn om te zien dat Suzanne, ondanks haar drukke schema en trainingen, nog steeds tijd vindt om te ontspannen en te genieten van het leven. Hopelijk kan ze deze zomer nog meer van dit soort mooie momenten beleven en ons blijven inspireren met haar persoonlijkheid en prestaties op het ijs.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting laat dit deel van haar lijf volledig onbedekt

Suzanne Schulting

De heerlijke achtertuin van Suzanne Schulting

Suzanne Schulting heeft niet alleen een prachtige binnenplaats in haar huis. Maar ook een heerlijke achtertuin waar ze van kan genieten. Op deze foto zien we haar genieten van de zon en de groene omgeving terwijl ze ontspant in een comfortabele tuinstoel. Het is mooi om te zien dat Suzanne ondanks haar drukke schema als topsporter. Ons ook een kijkje geeft in haar persoonlijke leven en laat zien dat ze niet alleen hard werkt op het ijs, maar ook buiten de schaatsbaan een gewone vrouw is. Met haar mooie tuin inspireert Suzanne ons ook om meer tijd buiten door te brengen en te genieten van de natuur. Het is een perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van de zon. Of een boek te lezen of gewoon te relaxen. We kunnen alleen maar hopen dat Suzanne deze zomer nog veel van dit soort mooie momenten zal beleven en haar volgers zal meenemen in dit leuke avontuur!

Lees ook: Video: Suzanne Schulting laat zich van achteren filmen tijdens intense training

Suzanne Schulting

Suzanne brengt groot nieuws naar de buitenwereld!

Dit is fantastisch nieuws! Suzanne deelt een veelzeggende foto op haar Instagram. Ze is namelijk recent tante geworden. Dit laat ze weten met een leuke foto op haar Instagram. Het is altijd bijzonder om een nieuw familielid te mogen verwelkomen. Als tante krijgt Suzanne nu een belangrijke rol in het leven van haar nichtje of neefje. Wij zijn er zeker van dat ze een geweldige tante zal zijn en haar nichtje zal koesteren en liefhebben. Suzanne straalt in ieder geval volop van geluk en trots als je naar onderstaande foto kijkt waar ze haar nichtje of neefje voor het eerst van heeft. Het is mooi dat Suzanne dit nieuws met haar fans deelt en hen betrekt bij haar persoonlijke leven. Wij wensen haar en haar familie het allerbeste toe!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...