Foto: Schaatsster Joy Beune laat volgers likkebaardend staren naar haar lijf in zwemsetje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Joy Beune heeft een nieuw plaatje online gezet en al haar volgers smullen daar natuurlijk weer gigantisch van. Kijk maar mee!

Knappe schaatsster Joy Beune laat zich van haar beste kant zien

Tijdens haar vrije dag kan je Joy Beune weer van een hele andere kant zien. De knappe schaatsster heeft namelijk haar strakke schaatspakje verruilt voor een heerlijk zwempakje. En dat ziet er natuurlijk bijzonder knap uit.

Lees ook: Foto: Schaatsster Joy Beune laat al haar rondingen zien in superstrak jurkje
De heerlijke vormen van schaatsster Joy Beune

Haar zwempakje zorgt ervoor dat je pas echt goed het van Joy Beune kan zien. De aantrekkelijke blondine heeft met haar stralende echt wel een streepje voor op andere sporters. Het is dan ook niet zo gek dat Joy haar graag aan de buitenwereld laat zien. En op haar vrije dag gaat dat net ietsje makkelijker dan op andere dagen. Want op haar vrije dag hoeft Joy namelijk niet haar sportpakje aan, maar kan ze elke verleidelijke outfit dragen die ze wil.

Lees ook: Foto: Schaatsster Joy Beune geeft ultiem inkijkje in haar strakke sporttopje
Joy Beune is het meest gelukkig op de baan

Tijdens haar vrije dagen maakt Joy Beune misschien een hoop mee, maar ze is stiekem toch wel het meeste op haar plek als ze weer op het ijs staat. Daar voelt Joy zich het meest gelukkig. De knappe schaatsster weet in haar strakke pakjes zichzelf ook op de baan van haar beste kant te laten zien. Daar komt een van haar beste features, namelijk haar stralende lach, het beste naar voren. De aantrekkelijke blondine haalt alles uit de kast om haar volgers te verwennen.
Joy Beune laat indrukwekkende vormen zien

Tijdens het sporten laat Joy altijd goed zien wat ze in haar mars heeft. Ook de video hierboven laat Joy weer eens zien op haar allerbest. De knappe schaatsster heeft een prachtige video geplaatst, waarin je haar een flink aantal oefeningen ziet doen. En die oefeningen zorgen ervoor dat Joy af en toe flink door het stof moet. Ze maakt heerlijk diepe buigingen en daarmee weet ze haar hele prijs te geven aan haar publiek. Die vinden dat natuurlijk een partij fijn. Die krijgen echt het beste uitzicht waar ze op hadden kunnen hopen.
Het goddelijke van Joy Beune

Vergeet Jutta Leerdam en Suzanne Schulting, deze schaatsster zou je volledige aandacht moeten krijgen. De aantrekkelijke blondine weet als geen ander hoe ze haar volgers omver moet blazen. Daar heeft ze alleen wat mooie pakjes voor nodig en natuurlijk haar geweldige vormen. De knappe blondine weet met haar heerlijke vormen al haar volgers weer gelijk flink te verwennen. En dat doet ze op een manier die alleen zij kan, met hele verleidelijke plaatjes. Daar zijn haar volgers vast van onder de indruk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!