Foto: Joy Beune laat eindelijk zien wat ze onder haar schaatspakje heeft

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Joy Beune laat eindelijk zien wat ze onder haar schaatspakje heeft, én wat een ‘joekels’ heeft de knappe blondine!

‘De joekels’ van de knappe Joy Beune

Joy Beune bewijst even aan haar volgers dat ze een adembenemende schoonheid is. Haar lichaam lijkt wel gemaakt voor de zon, zee en strand en haar stralende glimlach maakt het plaatje helemaal af. Het is duidelijk dat Joy volop geniet van haar vakantie en wie kan het haar kwalijk nemen? Het eiland Curaçao heeft zoveel te bieden, van prachtige stranden tot culinaire hoogstandjes en culturele bezienswaardigheden. Maar op dit moment lijkt het erop dat Joy alleen oog heeft voor haar vriend en Kjeld Nuis, met wie ze ongetwijfeld veel mooie herinneringen zal creëren. We kunnen niet wachten om meer van Joy’s avonturen op Curaçao te zien en wie weet worden we wel geïnspireerd om zelf ook een tripje naar dit prachtige eiland te boeken.

Lees ook: Foto: Schaatsster Joy Beune maakt vriendje wild met kortste broekje ooit

joy beune

Zie het prachtige lichaam van Joy in beweging!

Het lijkt erop dat Joy Beune en haar vriend de tijd van hun leven hebben op Curaçao! Het power koppel heeft namelijk een buggy gehuurd en gaat nu lekker met z’n tweeën volle bak scheuren over de zandvlakte. In onderstaande video zie je precies waar we het over hebben. Joy Beune heeft speciaal voor deze avontuurlijke activiteit een heerlijk zonnig badpakje uitgekozen. Met haar lange blonde haren wapperend in de wind en haar prachtige lach straalt ze pure levenslust uit. Het is duidelijk dat deze twee er alles aan doen om hun vakantie op Curaçao onvergetelijk te maken! Met de azuurblauwe zee en het witte strand als achtergrond is het plaatje helemaal compleet. We kunnen niet wachten om de volledige shoot te zien en te lezen wat Joy allemaal te vertellen heeft!

Lees ook: Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

Zéér pikant kiekje van Joy Beune!

Joy straalt op de foto in een prachtige outfit die haar vrouwelijke vormen perfect accentueert. Joy Beune is weer in haar element en deelt op haar social media een foto waar ze naast een bord staat met een persoon erop. De blondine heeft het bord vast alsof ze net de persoon erop heeft ontmoet en is daar erg enthousiast over! Ze kijkt vol bewondering naar de persoon op het bord terwijl ze straalt van geluk. Het lijkt erop dat Joy zelf ook een inspiratie is voor veel mensen, maar op dit moment geniet ze van haar ontmoeting met de persoon op het bord en deelt ze haar plezier met haar volgers. Wat een heerlijk en vrolijk moment! Joy Beune en haar vriend zijn niet alleen aan het genieten van zon, zee en strand op Curaçao, ze zijn ook nog eens bezig met een shoot voor het magazine Linda! En als we deze prachtige foto mogen geloven, wordt dat vast en zeker een spectaculaire uitgave.

Lees ook: Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...