Foto: Joy Beune laat eindelijk zien wat ze onder haar schaatspakje heeft

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Joy Beune laat eindelijk zien wat ze onder haar schaatspakje heeft, én wat een ‘joekels’ heeft de knappe blondine!

‘De joekels’ van de knappe Joy Beune

Joy Beune bewijst even aan haar volgers dat ze een adembenemende schoonheid is. Haar lijkt wel gemaakt voor de zon, zee en strand en haar stralende glimlach maakt het plaatje helemaal af. Het is duidelijk dat Joy volop geniet van haar vakantie en wie kan het haar kwalijk nemen? Het eiland Curaçao heeft zoveel te bieden, van prachtige stranden tot culinaire hoogstandjes en culturele bezienswaardigheden. Maar op dit moment lijkt het erop dat Joy alleen oog heeft voor haar vriend en Kjeld Nuis, met wie ze ongetwijfeld veel mooie herinneringen zal creëren. We kunnen niet wachten om meer van Joy’s avonturen op Curaçao te zien en wie weet worden we wel geïnspireerd om zelf ook een tripje naar dit prachtige eiland te boeken.

Lees ook: Foto: Schaatsster Joy Beune maakt vriendje wild met kortste broekje ooit

joy beune

Zie het prachtige van Joy in beweging!

Het lijkt erop dat Joy Beune en haar vriend de tijd van hun leven hebben op Curaçao! Het power koppel heeft namelijk een buggy gehuurd en gaat nu lekker met z’n tweeën volle bak scheuren over de zandvlakte. In onderstaande video zie je precies waar we het over hebben. Joy Beune heeft speciaal voor deze avontuurlijke activiteit een heerlijk zonnig badpakje uitgekozen. Met haar lange blonde haren wapperend in de wind en haar prachtige lach straalt ze pure levenslust uit. Het is duidelijk dat deze twee er alles aan doen om hun vakantie op Curaçao onvergetelijk te maken! Met de azuurblauwe zee en het witte strand als achtergrond is het plaatje helemaal compleet. We kunnen niet wachten om de volledige shoot te zien en te lezen wat Joy allemaal te vertellen heeft!

Lees ook: Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

Zéér kiekje van Joy Beune!

Joy straalt op de foto in een prachtige outfit die haar vrouwelijke vormen perfect accentueert. Joy Beune is weer in haar element en deelt op haar social media een foto waar ze naast een bord staat met een persoon erop. De blondine heeft het bord vast alsof ze net de persoon erop heeft ontmoet en is daar erg enthousiast over! Ze kijkt vol bewondering naar de persoon op het bord terwijl ze straalt van geluk. Het lijkt erop dat Joy zelf ook een inspiratie is voor veel mensen, maar op dit moment geniet ze van haar ontmoeting met de persoon op het bord en deelt ze haar plezier met haar volgers. Wat een heerlijk en vrolijk moment! Joy Beune en haar vriend zijn niet alleen aan het genieten van zon, zee en strand op Curaçao, ze zijn ook nog eens bezig met een shoot voor het magazine Linda! En als we deze prachtige foto mogen geloven, wordt dat vast en zeker een spectaculaire uitgave.

Lees ook: Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!